Un nou zbor inaugural pe Aeroportul Oradea. Prima cursa Milano-Oradea-Milano, a aterizat azi la Oradea (FOTO/VIDEO)
Stiri Oradea

Un nou zbor inaugural pe Aeroportul Oradea. Prima cursa Milano-Oradea-Milano, a aterizat azi la Oradea (FOTO/VIDEO)

Un al doilea moment important in viata Aeroportului International Oradea, s-a petrecut astăzi, 29 Martie, cand a aterizat la Oradea primul zbor de linie de la Milano operat de Ryanair. Pasagerii au fost primiți cu pâine, sare și diplome de onoare, de catre Presedintele Consiliului Judetean Bihor, dl. Pasztor Sandor si de catre dl. Cornel Popa, fostul presedinte al CJ Bihor, in contextul in care si domnia sa a contribuit la realizarea acestui proiect.

Astfel ca la ora 09:30, Aeronava Boeing 737-800 a primit si botezul celor doua tunuri de apa, in momentul in care a luat contact cu solul, iar pasagerii au fost intampinati pe ritmul melodiei “Bate vant de la Orade`” si dans popular, interpretate de Ansamblul Crisana.

Cursa RyanAir Milano-Oradea-Milano

Aeroportul Oradea se aglomereaza

De altfel, Aeroportul Oradea a fost chiar aglomerat la orele diminetii, pentru ca tot in aceasta dimineata, au aterizat si cursele TAROM – Bucuresti-Oradea si RyanAir – Barcelona-Oradea (deja la al doilea zbor).

Citeste si: Prima cursă internațională de linie a fost inaugurată, azi, 26 martie 2017, pe Aeroportul Oradea. FOTO

Aglomeratie Aeroportul Oradea

Denis Barabas, Sales & Marketing Executive pentru România, Ryanair, a declarat la aeropot ca, “numarul de pasageri  veniti cu aceasta cursa il multumeste” si ca “aproape 30% dintre pasageri sunt straini” .

Începând cu anul 2017 de pe Aeroportul Internațional Oradea sunt operaționale cursele internaționale de linie Oradea-Barcelona (Ryanair), Oradea-Milano (Ryanair), Oradea-Torino (Blue Air) cu posibilitate de a ajunge la Roma și Napoli, respectiv Oradea-Eindhoven (Ryanair), Oradea-Londra (Ryanair) și Oradea-Memmingen (Ryanair), precum și charterul Oradea-Antalya (Blue Air). De asemenea, de pe Aeroportul Oradea se poate ajunge în Larnaca (Cipru), cu escală la București, anunta Consiliul Judetean Bihor.

De asemenea, din iarna anului 2016, de pe aeroportul Oradea se poate zbura la Bucuresti (Blue Air), cu legatura la Iasi, iar din vara acestui an (2017) vom putea zbura direct si la Constanta (Blue Air).

 

 

loading...