Blue Air anunta zboruri noi din Oradea, spre Bucuresti si Torino, cu legaturi spre Roma si Napoli
Stiri Oradea

Blue Air anunta zboruri noi din Oradea, spre Bucuresti si Torino, cu legaturi spre Roma si Napoli

Blue Air a anuntat azi, intr-o conferinta de presa la Baile Felix, in cadrul Conferintei si Adunarii Generale a Asociatiilor Aeroporturilor din Romania, impreuna de Presedintele Consiliului Judetean Pasztor Sandor, zboruri noi din Oradea spre Bucuresti si Torino.

Tudor Constantinescu, Director Comercial Blue Air: „Ne bucuram enorm sa ne extindem portofoliul de rute, prin anuntarea zborurilor directe din Oradea catre bazele noastre operationale din Bucuresti si Torino. Pasagerii oradeni se vor bucura si de conexiuni rapide catre Iasi, Roma, Catania si Napoli. Dezvoltarea Blue Air la Oradea este in concordanta cu intentiile noastre de a stimula turismul din judetul Bihor.”

Astfel, operatorul aerian va efectua cursa Oradea-Bucuresti-Oradea cu o frecventa de 4 ori pe saptamana, in zilelele de Luni, Miercuri, Vineri si Duminica, avand conexiuni din Bucuresti la Iasi, incepand cu data de 15 decembrie.

Orar de zbor din 15 decembrie

interlink.ro
  • OTP-OMR-14:15-15:15
  • OMR-OTP-15:45-16:45

Tariful pentru un bilet va fi de 89.99 de lei/segment incluzand 1 bagaj de mana de 10 kg si un bagaj de cala de 32 de kg

Astfel, Blue Air va opera trei rute din Oradea, zborurile deja anuntate catre Constanta vor fi disponibile din 15 iunie 2017.

Blue Air anunta ca din 26 martie 2017 va efectua curse Oradea – Torino cu o frecventa de 2 zboruri  pe saptamana(joi si duminica), curse ce vor face legatura cu Roma (Fiumicino), Napoli si Catania

  • Oradea – Torino 16:15 – 17:15
  • Torino – Oradea 12:30 – 15:30

Tariful pentru unui bilet spre Torino va fi de 19,99 euro/segment si include bagajul de mana gratuit, in limita a 10 kg.

Biletele pentru Roma si Napoli pot fi cumparate direct  din Oradea

De asemenea, dl Pasztor Sandor, a anuntat ca sunt in negocieri si pentru alte curse externe, dar ca nu poate anunta in acest moment destinatiile, din motive lesne de inteles, pana la finalizarea negocierilor.

Pasztor a mai precizat ca, prin realizarea celor 3 legaturi ale Oradiei cu Bucuresti, Constanta si Iasi, problema curselor interne este rezolvata

oradea-torino-oradea-constanta-si-oradea-bucuresti

Sandor Pasztor, Presedinte, Consiliul Judetean Bihor: „Multumesc Blue Air pentru faptul ca a raspuns atat de prompt la cerintele noastre. Am speranta si cred ca Blue Air va deveni un brand cunoscut in aceasta regiune a tarii, avand in vedere calitatea serviciilor si preturile practicate. Va asiguram de tot spriinul Consiliului Judetean Bihor in promovarea acestor noi rute.”

Marius Bodea, Presedintele C.A. Aeroport International Iasi: „Colaborarea Aeroportului Iasi cu partenerul nostru Blue Air incepe sa se concretizeze in multe optiuni de zbor pe plan intern. O legatura a Iasului cu inca un oras important din Vestul tarii – Oradea, reprezinta garantia ca lucrurile merg in directia corecta. Sunt convins ca dupa aceasta perioada de testare a gradului de incarcare, nu va trece multa vreme pana cand vom putea opera si o cursa directa Iasi-Oradea, cu atat mai mult cu cat cele doua regiuni nu sunt legate printr-o cale rutiera adecvata.”

Blue Air inregistreaza anul acesta cresteri semnificative, atat in privinta numarului de pasageri transportati, cat si al numarului de avioane care alcatuiesc flota. Compania estimeaza o crestere de 50% a traficului fata de anul precedent, la un total de 3,2 milioane de pasageri in 2016.

Rezervarile se pot face pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la agentiile partenere.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0