Google România și Fundația LEADERS revin cu Atelierul Digital in Oradea
Informatii utile

Google România și Fundația LEADERS revin cu Atelierul Digital in Oradea

Atelierul Digital Google OradeaSpecialistii Google revin in Oradea cu noile cursuri gratuite ale Atelierului Digital! Afla mai multe despre cele mai eficiente strategii de promovare si analizeaza un studiu de caz dintr-o companie reala. Te asteptam pe 30 martie, de la ora 18:00. Mai multe detalii AICI

Inițiativa celor de la Google România își reia campania în 2017 cu două formate noi de curs la care pot participa atât tinerii care au trecut anul trecut prin experiența Atelierului Digital, cât și cei neinițiați care își doresc să afle mai multe despre mediul online.

Pe data de 30 martie specialiștii Google vin la Oradea să susțină un curs bazat pe un studiu de caz real prin care participanții cu vârste cuprinse între 15 și 35 de ani pot afla mai multe despre oportunitățile din mediul digital și strategiile de marketing digital aplicate de companii, dar și noțiuni aprofundate despre:

  • prezența online;
  • social media;
  • AdWords;
  • web analytics;

Cursul de joi, 30.03.2017, va avea loc la Universitatea din Oradea, Aula Magna, de pe Strada Universității 1, în intervalul orar 18:00 – 21:00 și va fi bazat pe un studiu de caz real.

O singură participare la unul din cele trei tipuri de Atelier Digital – curs introductiv, studiu de caz și tehnic –  este suficientă pentru a vă începe drumul către certificarea Google. Pentru o viziune unitară și cunoștințe avansate despre mediul online, recomandăm participarea la toate cele trei tipuri de sesiuni offline ale Atelierului Digital, organizate pe parcursul întregului an.

La eveniment va fi prezentă Anabela Luca, Managing Director la adLemonade. Programul este organizat de Fundaţia Leaders, cu susţinerea Google Romania și în colaborare cu Universitatea din Oradea, USO, AIESEC, Studenți Senatori, ASB, ASFO, ASUO, ASIO, ASEO, Alumni Universitatea din Oradea, ASMO, ASSO, ASPO, AIMSO.

Mai multe informații despre cursul gratuit Atelierul Digital pot fi găsite pe www.atelieruldigital.com.

loading...