Prima cursă internațională de linie a fost inaugurată, azi, 26 martie 2017, pe Aeroportul Oradea. FOTO
Stiri Oradea

Prima cursă internațională de linie a fost inaugurată, azi, 26 martie 2017, pe Aeroportul Oradea. FOTO

Moment istoric în existența Aeroportului Internațional Oradea! Prima cursă internațională de linie a fost inaugurată, astăzi, 26 martie 2017. La ora 10:15 a aterizat la Oradea, aeronava companiei Ryanair care transporta 80 de pasageri pe ruta Barcelona-Oradea. La ora 11:05, aeronava BOEING 737-800 la bordul căreia se aflau 160 de pasageri a decolat cu destinația Barcelona.

Miercuri, 29 martie 2017, va avea loc inaugurarea cursei Oradea-Milano.

Începând cu anul 2017 de pe Aeroportul Internațional Oradea sunt operaționale cursele internaționale de linie Oradea-Barcelona (Ryanair), Oradea-Milano (Ryanair), Oradea-Torino (Blue Air) cu posibilitate de a ajunge la Roma și Napoli, respectiv Oradea-Eindhoven (Ryanair), Oradea-Londra (Ryanair) și Oradea-Memmingen (Ryanair), precum și charterul Oradea-Antalya (Blue Air). De asemenea, de pe Aeroportul Oradea se poate ajunge în Larnaca (Cipru), cu escală la București, anunta Consiliul Judetean Bihor, 

De asemenea, din iarna anului 2016, de pe aeroportul Oradea se poate zbura la Bucuresti (Blue Air), cu legatura la Iasi, iar din vara acestui an (2017) vom putea zbura direct si la Constanta (Blue Air)

Ne găsiți și pe Google News