RyanAir lanseaza doua rute din Oradea, spre Barcelona si Milano, incepand din martie 2017
Stiri Oradea

RyanAir lanseaza doua rute din Oradea, spre Barcelona si Milano, incepand din martie 2017

Ryanair, compania aeriană preferată a europenilor, a anunțat,astăzi (20 septembrie), primele sale zboruri din Oradea, cu 2 rute noi către Barcelona Girona (2 x săptămână) și Milano Bergamo (2 x săptămână) începând din martie, care vor aduce 60,000 clienți p.a. pentru Aeroportul Oradea, cel de-al 4-lea aeroport pe care operează Ryanair în România, se arata in comunicatul Ryanair.

Negocierile s-au purtat inca de la inceputul anului, iar in acest moment, ele au ajuns in punctul de a fi finalizate

Din martie, Ryanair aduce la Oradea:

  •          2 rute noi: Barcelona Girona (2 pe săpt.) & Milano Bergamo (2 pe săpt.)
  •          in total 8 zboruri săptămânale
  •          60.000 de clienți pe an, dupa cum preconizeaza compania

Ryanair a sărbătorit noile sale zboruri din Oradea prin scoaterea la vânzare a locurilor, la tarif promoțional, începând de la doar 19.99€ pentru călătorii în aprilie 2017, care sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, luni (26 septembrie).

Denis Barabas, Sales & Marketing Executive pentru România, Ryanair, a declarat la Oradea :  

“Suntem încântați să anunțăm că tarifele reduse Ryanair au ajuns și la Oradea, al 4-lea aeroport pe care operăm în România, cu două rute noi către Barcelona Girona și Milano, începând din martie 2017, care vor aduce anual 60,000 clienți pentru Aeroportul Oradea.

Rutele noastre către Barcelona Girona și Milano Bergamo sunt alegerea ideală pentru călătorii business și de agrement, și urmăresc anunțurile noastre recente de creștere în România – la începutul lunii am deschis o nouă bază la Timișoara, urmând ca la sfârșitul lunii octombrie să inaugurăm și baza noastră din București.

Pentru a sărbători noile noastre rute din Oradea, scoatem la vânzare locuri pentru Barcelona Girona și Milano Bergamo, la prețul promoțional de la doar 19.99€ pentru călătorii în aprilie 2017, care sunt acum disponibile pentru rezervări, până la miezul nopții, luni (26 septembrie). Pentru a nu rata această promoție extraordinară invităm clienții să viziteze site-ul ryanair pentru rezervări.”

Rută

Frecvență

Dată lansare

Tarif de la

Barcelona (Girona)

2 x săptămână

incepand cu 26 Martie

19.99€

Milano (Bergamo)

2 x săptămână

incepand cu 29 Martie

19.99€

Ne găsiți și pe Google News