Blue Air confirma cursa Oradea-Constanta si anunta zboruri internationale de pe Aeroportul Oradea
Informatii utile Turism

Blue Air confirma cursa Oradea-Constanta si anunta zboruri internationale de pe Aeroportul Oradea

Prin alocarea unei aeronave, pentru cursa Oradea-Constanta, Blue Air doreste sa investeasca semnificativ la nivel local. Noua ruta interna Oradea-Constanta va fi alegerea ideala pentru calatoriile la Marea Neagra pe timp de vara. Mai mult, dezvoltarea noastra pe plan extern la aeroport este in concordanta cu intentiile noastre de a sustine locuri de muncă și a stimula turismul romanesc, anunta compania Blue Air, intr-un comunicat.

Contactata de Info Oradea, compania Blue Air confirma cele anuntate, de noi, in urma cu cateva zile. Zborurile vor avea loc in fiecare zi de luni a saptamanii si se vor desfasura dupa urmatorul program:

  • 13:00 Constanta – 14:15 Oradea
  • 14:45 Oradea – 16:00 Constanta

Biletele de avion sunt disponibile la tarife incepand de la 89,90 lei (pret pe segment de zbor, TVA si taxe incluse, locuri limitate). Tarifele includ gratuit 1 bagaj de mana in limita a 10 kg, iar pe rutele interne se va oferi un snack gratuit pe timpul zborului si 1 bagaj de cala in limita a 32 kg.

Rezervarile se pot face pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la cele peste 3000 de agentii partenere.

De asemenea, Blue Air a confirmat faptul ca pe ruta Oradea-Constanta, va zbura un Boeing 737 cu 120 de locuri la bord.

Intrebata de Info Oradea, ce curse externe intentioneaza sa angajeze de pe Aeroportul Oradea, reprezentantul Blue Air a precizat ca “Avem in plan sa operam si rute externe, dar le vom anunta in momentul in care vor fi stabilite toate detaliile”.

Asadar, dupa charterele  de la Tel-Aviv si cursa Oradea-Contanta, ce va fi inaugarata pe 15 iunie 2017, Blue Air intentioneaza sa deschida si rute externe de pe Aeroportul Oradea, cel mai probabil prima va fi Oradea-Torino, dupa cum anunta dl Gheorghe Racaru (CEO Blue AIR), inca din primavara acestui an.

Blue Air si-a inceput activitatea acum 11 ani, in prezent operand peste 70 de rute in Belgia, Cipru, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Marea Britanie, Portugalia, Romania, Suedia si Spania. Compania are 7 baze operationale, in Bucuresti, Bacau, Cluj-Napoca, Constanta*, Iasi, Larnaca si Torino. (*din 2017)

Blue Air a primit certificarea IATA Operational Safety Audit (IOSA) din partea International Air Transport Association (IATA) pentru standarde exceptionale de operare si este membru cu drepturi depline IATA.

Citeste stirile offline, oriunde si oricand! Descarca GRATUIT aplicatia infoOradea din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.