Blue Air confirma cursa Oradea-Constanta si anunta zboruri internationale de pe Aeroportul Oradea
Informatii utile Turism

Blue Air confirma cursa Oradea-Constanta si anunta zboruri internationale de pe Aeroportul Oradea

chilipirul-zilei.ro/

Prin alocarea unei aeronave, pentru cursa Oradea-Constanta, Blue Air doreste sa investeasca semnificativ la nivel local. Noua ruta interna Oradea-Constanta va fi alegerea ideala pentru calatoriile la Marea Neagra pe timp de vara. Mai mult, dezvoltarea noastra pe plan extern la aeroport este in concordanta cu intentiile noastre de a sustine locuri de muncă și a stimula turismul romanesc, anunta compania Blue Air, intr-un comunicat.

Contactata de Info Oradea, compania Blue Air confirma cele anuntate, de noi, in urma cu cateva zile. Zborurile vor avea loc in fiecare zi de luni a saptamanii si se vor desfasura dupa urmatorul program:

  • 13:00 Constanta – 14:15 Oradea
  • 14:45 Oradea – 16:00 Constanta

Biletele de avion sunt disponibile la tarife incepand de la 89,90 lei (pret pe segment de zbor, TVA si taxe incluse, locuri limitate). Tarifele includ gratuit 1 bagaj de mana in limita a 10 kg, iar pe rutele interne se va oferi un snack gratuit pe timpul zborului si 1 bagaj de cala in limita a 32 kg.

decathlon.ro

Rezervarile se pot face pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la cele peste 3000 de agentii partenere.

De asemenea, Blue Air a confirmat faptul ca pe ruta Oradea-Constanta, va zbura un Boeing 737 cu 120 de locuri la bord.

Intrebata de Info Oradea, ce curse externe intentioneaza sa angajeze de pe Aeroportul Oradea, reprezentantul Blue Air a precizat ca „Avem in plan sa operam si rute externe, dar le vom anunta in momentul in care vor fi stabilite toate detaliile”.

Asadar, dupa charterele  de la Tel-Aviv si cursa Oradea-Contanta, ce va fi inaugarata pe 15 iunie 2017, Blue Air intentioneaza sa deschida si rute externe de pe Aeroportul Oradea, cel mai probabil prima va fi Oradea-Torino, dupa cum anunta dl Gheorghe Racaru (CEO Blue AIR), inca din primavara acestui an.

Blue Air si-a inceput activitatea acum 11 ani, in prezent operand peste 70 de rute in Belgia, Cipru, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Marea Britanie, Portugalia, Romania, Suedia si Spania. Compania are 7 baze operationale, in Bucuresti, Bacau, Cluj-Napoca, Constanta*, Iasi, Larnaca si Torino. (*din 2017)

Blue Air a primit certificarea IATA Operational Safety Audit (IOSA) din partea International Air Transport Association (IATA) pentru standarde exceptionale de operare si este membru cu drepturi depline IATA.