Oradea si judetul Bihor, prezente la Targul de Turism al Romaniei, editia de toamna 2016. GALERIE FOTO
Turism

Oradea si judetul Bihor, prezente la Targul de Turism al Romaniei, editia de toamna 2016. GALERIE FOTO

In perioada 17.11.2016 – 20.11.2016 Municipiul Oradea şi județul Bihor vor fi promovate în cadrul Târgului de Turism al României, ediția de toamnă, care are loc la Romexpo Bucureşti, târg dedicat pieței de turism din România.

Oferta turistică a județului nostru va fi prezentată într-un concept/stand comun, care prezintă oferta comună a Oradiei si cea a județului prin zonele naturale și tradițiile din munții Apuseni.

La aceasta editie a TTR, Oradea oferteaza vizitatorii, prezenti in targ, cu Cetatea Oradea, Aquapark-ul Nymphaea, obiectivele turistice arhitecturale ale orasului, dar si cu Targul de Craciun din Oradea sau Statiunea Baile Felix, in timp ce judetul Bihor scoate in evidenta frumusetile Apusenilor, dar si noile curse de pe Aeroportul Oradea, Oradea-Constanta, Oradea-Bucuresti-Iasi, Oradea Torino-Napoli-Roma-Catania sau Oradea-Milano si Oradea-Barcelona.

Scopul participarii la acest targ este acela de a crește numărul de turiști și implicit de a dezvolta economia locală direct sau indirect implicată în activități de turism.