“Un deceniu de perspective – Cetatea Oradea”. Vernisaj foto Ovi D. Pop
Evenimente

“Un deceniu de perspective – Cetatea Oradea”. Vernisaj foto Ovi D. Pop

Joi, 6 octombrie 2016, de la ora 17:00, fotograful Ovi D. Pop va invita la vernisajul expozitiei ” Un deceniu de perspective – Cetatea Oradea”. Expozitia va avea loc in Cetatea Oradea, corpul B, etajul 1 si va infatisa vizitatorilor peste 60 de fotografii de inalta calitate cu si despre Cetatea Oradea

Expozitia cuprinde colecţia personală de fotografii, în special din aer, ce prezintă Cetatea din Oradea din perioada 2006 – 2016.

In cadrul acestei expozitii va avea loc si un recital special al baritonului FLORIN GANEA, dar si o degustare de vin chilian.

Mai multe informatii puteti gasi pe pagina evenimentului

Despre Ovi D. Pop

Ovi D. Pop s-a născut la Oradea în 9 aprilie 1973.

Este fotograf de peste 20 de ani şi preferă mai multe genuri ale artei fotografice: eseu, peisaj, aeriene şi clădirile de patriomoniu. Este directorul Editurii „Duran`s” Oradea în îngrijirea căruia a publicat 6monografii ilustrate ale judeţului Bihor, lucrări ce conţin peste 1500 fotografii cu cele mai reprezentative locaţii din judeţ; respectiv 6 ediţii ale Ghidului turistic al judeţului Bihor şi multe alte vederi, cărţi de buzunar reflectă activitatea fotografului.