Targul de Craciun Oradea, editia 2016, va incepe pe 30 noiembrie. Ce surprize ne pregatesc organizatorii
Evenimente

Targul de Craciun Oradea, editia 2016, va incepe pe 30 noiembrie. Ce surprize ne pregatesc organizatorii

“Târgul de Crăciun Oradea”, aflat la editia a doua, își va deschise porțile în data de 30 Noiembrie, în Piața Unirii, într-un decor de poveste, atent amenajat pentru a aduce magia sărbătorilor de iarnă în sufletele vizitatorilor. Orașul Oradea se aliniază, astfel, celor mai mari orașe europene, precum: Viena, Budapesta sau Praga, dar și celor românești: Sibiu, Cluj-Napoca sau București, în intenția de a reda magia și spiritual sărbătorilor de iarna, pe toata perioada lunii Decembrie.

Târgul de Crăciun Oradea este organizat de Primăria Municipiului Oradea prin Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (APTOR), în Piața Unirii, pe perioada 30 noiembrie – 31 Decembrie.

DISTRACȚIE ȘI ACTIVITĂȚI LA TARGUL DE CRACIUN ORADEA

Piața Unirii va reprezenta în acest an punctul de atracție al sărbătorilor de iarnă, atât prin înfățișare cât și prin activități. Programul evenimentului va include o serie de activități și momente specifice sărbătorilor de iarnă, de la concerte de colinde, la ateliere pentru copii sau căsuțele cu cadouri pentru cei dragi. Vizitatorii vor putea admira bradul de Crăciun în mijlocul celor 40 de căsuțe de lemn, la o cana de vin fiert sau la o gustare. Nu vor lipsi nici activitățile pentru cei mici, ei vor avea parte de multe surprize, pe lângă activitățile tradiționale, Atelierul Moșului, Ieslea sau Căsuța lui Moș Crăciun.

targul-de-craciun-oradea-editia-2016

Colindători, ansambluri de colindători sunt invitați să se înscrie în programul târgului pentru a încânta vizitatorii cu cântece speciale de Crăciun la adresa de email oradeaturism@gmail.com, până în data de 15 noiembrie 2016.

CADOURI

Pentru că ne dorim ca vizitatorii Târgului de Crăciun să poată să aleagă cele mai frumoase și inedite cadouri de Crăciun, săptămâna viitoare îi invităm pe cei mai creativi și cei mai buni producători să participe la licitația publică pentru ocuparea celor 40 de căsuțe cu cadouri. Licitatiile vor fi lansate  in data de 24 octombrie, pe site-ul Primariei

SPECIALITĂȚI CULINARE LA TARGUL DE CRACIUN ORADEA

Dulce sau sărat, condimentat sau ușor aromat, ne dorim ca papilele gustative ale vizitatorilor să se simtă răsfățate. Invităm măieștrii în arta culinară tradițională a Sărbătorilor de Iarnă să participe la licitația publică pentru ocuparea celor 5 locații de food.Targul de Craciun Oradea 2016

AMENAJAREA LOCAȚIEI:

Amenajarea Pieței Unirii va fi una plină de magie, luminițe, arcade, ornamente și bradul de Crăciun vor primi vizitatorii într-un decor care le va tăia respirație.  Vor fi amenajate 5 zone: căsuțe cu cadouri, zonă de food, zonă de copii, zonă de distracții și scena.

În perioada imediat următoare, în cadrul unei conferințe de presă vom prezenta detalii suplimentare legate de eveniment cât și programul acestuia.

Dorim să le mulțumim sponsorului oficial cât și partenerilor acestui eveniment pentru sprijinul acordat în organizarea acestei ediții a Târgului de Crăciun Oradea.