Tengo Salonta a participat, alaturi de alte echipe romanesti, la puternicul turneu de futnet din Vsetin – Cehia
Sport

Tengo Salonta a participat, alaturi de alte echipe romanesti, la puternicul turneu de futnet din Vsetin – Cehia

Astăzi, la Vsetin, în Cehia, a avut loc puternicul turneu tradițional de triplu, la care au participat echipe de futnet din Slovacia, Polonia, România și, bineînțeles, țara gazdă Cehia.

Tengo Salonta a fost repartizată în grupa C, unde a pierdut cu 2-0 la seturi partidele cu NK Climax Vsetin B și cu TJ Avia Cakovice. În schimb, echipa bihoreană s-a impus în minimum de manșe împotriva polonezilor de la Blokers Lodz. Tengo s-a situat pe locul al treilea al grupei preliminare.

Victory Cluj, în grupa B, a pierdut toate cele trei meciuri fără a acumula vreun set. Adversarele echipei noastre au fost NK Climax Vsetin A, ANK Sokol Holice și SK Sacung Benesov B.

Linie de clasament identică a avut și JSF Cluj, făr set câștigat într-o grupă foarte puternică, alături de echipele SK Sacung Benesov A, TJ Sokol I Prostejov și TJ Spartak Celakovice B.

De menționat însă că regulamentul competiției impune două căderi ale mingii pe podea, dar nu consecutiv, situație mai puțin obișnuită pentru echipele românești.

De asemenea, organizatorii l-au invitat pe vicecampionul mondial Georgel Bobiș să evolueze într-un meci demonstrativ de simplu, ca urmare a recunoașterii valorii jucătorului nostru.

Se mai poate spune și că atmosfera la Vsetin este fantastică, iar partidele foarte spectaculoase și cu un înalt grad de tehnicitate. România a fost cea mai bine reprezentată țară de peste hotare, ca participare, la acest turneu, grație eforturilor făcute de cele trei echipe: Tengo Salonta, Victory Cluj și JSF Cluj.

Meciurile au fost transmise de un post de televiziune din Cehia și pot fi revăzute AICI

loading...