Inca o panglica la Aeroportul Oradea. Pasagerul cu numarul 100.000
Stiri Bihor

Inca o panglica la Aeroportul Oradea. Pasagerul cu numarul 100.000

Luni după-amiază, Aeroportul Internațional Oradea a ajuns la numărul record de 100.000 pasageri în 2017. Doamna Andrea Raluca Titirișcă Vasilescu s-a îmbarcat în cursa Blue-Air, Oradea-București. Cu această ocazie, Pásztor Sándor, președintele Consiliului Județean Bihor și Gheorghe Pașc, directorul Aeroportului Oradea au marcat momentul cu o surpriză.

În 2016, pe Aeroportul Internațional Oradea s-a înregistrat un număr de 42.000 pasageri. Suntem în luna septembrie și sărbătorim cel de-al pasagerul cu numărul 100.000. Ne dorim ca până la finalul acestui an, numărul pasagerilor să se îndrepte înspre 200.000. Aceasta înseamnă dezvoltare pentru județul Bihor și Aeroport”, a declarat Pásztor Sándor

Aeroportul Oradea se află pe un trend ascendent datorită curselor internaționale Londra, Milano, Barcelona, Memmingen, dar și curselor interne, cu program de vară diversificat care a cuprins zborurile spre București și Constanța.

La începutul lunii noiembrie va debuta o nouă cursă internațională, Oradea – Düsseldorf, iar din 2018, Aeroportul Internațional Oradea va avea un terminal modern.

loading...