Inca o panglica la Aeroportul Oradea. Pasagerul cu numarul 100.000
Stiri Bihor

Inca o panglica la Aeroportul Oradea. Pasagerul cu numarul 100.000

Luni după-amiază, Aeroportul Internațional Oradea a ajuns la numărul record de 100.000 pasageri în 2017. Doamna Andrea Raluca Titirișcă Vasilescu s-a îmbarcat în cursa Blue-Air, Oradea-București. Cu această ocazie, Pásztor Sándor, președintele Consiliului Județean Bihor și Gheorghe Pașc, directorul Aeroportului Oradea au marcat momentul cu o surpriză.

În 2016, pe Aeroportul Internațional Oradea s-a înregistrat un număr de 42.000 pasageri. Suntem în luna septembrie și sărbătorim cel de-al pasagerul cu numărul 100.000. Ne dorim ca până la finalul acestui an, numărul pasagerilor să se îndrepte înspre 200.000. Aceasta înseamnă dezvoltare pentru județul Bihor și Aeroport”, a declarat Pásztor Sándor

Aeroportul Oradea se află pe un trend ascendent datorită curselor internaționale Londra, Milano, Barcelona, Memmingen, dar și curselor interne, cu program de vară diversificat care a cuprins zborurile spre București și Constanța.

La începutul lunii noiembrie va debuta o nouă cursă internațională, Oradea – Düsseldorf, iar din 2018, Aeroportul Internațional Oradea va avea un terminal modern.

Citeste stirile offline, oriunde si oricand! Descarca GRATUIT aplicatia infoOradea din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.