Astazi a fost inaugurat pe Aeroportul International Oradea prima cursa Oradea-Londra (VIDEO)
Stiri Oradea

Astazi a fost inaugurat pe Aeroportul International Oradea prima cursa Oradea-Londra (VIDEO)

chilipirul-zilei.ro/
Pe Aeroportul International Oradea a fost inaugaurat, astazi 1 septembrie, cursa Oradea- Londra. Chiar daca, din cauza unor probleme aparute pe Aeroportul Stansted, cursa a avut o intarziere totala de 210 minute, pana la urma  primul zbor din Anglia a ajuns cu bine la destinatie.

Aeroportul Oradea a trasmis in acest sens un comunicat, prin care anunta intarzierile cursei RyanAir FR2210

„Prin informarea primită la ora 11:15 din partea companiei Ryanair, prin sistemul electronic al ROMATSA cu privire la zborul Ryanair FR2210 (Londra Stansted-Oradea) s-a anunțat o întârziere de 60 minute. La ora 12:12 s-a primit o a doua comunicare prin care zborul FR2210 va avea o întârziere totală de 150 de minute, datorită unor probleme pe Aeroportul din Londra Stansted. 
Prin urmare, estimarea aterizării cursei Londra Stansted-Oradea pe Aeroportul din Oradea este la ora 16:45.

Totodată, compania Blue Air a anunțat, prin același sistem electronic, faptul că, cursa Blue Air 0B3077 (București-Oradea) va avea o întârziere de 90 de minute, estimând aterizarea pe Aeroportul din Oradea la ora 16:45

decathlon.ro

În cazul în care vor mai exista alte informări cu privire la posibile întârzieri, vă vom ține la curent.”

Zborul Oradea-Londra-Oradea va fi operat cu o frecvență de 3 zboruri săptămânale (marti, jois si sambata), iar după cum reprezentanții Ryanair au precizat, prețurile încep de la 24,99 Euro.

Zborul Inaugural 1 septembrie

Primii pasageri ai zborului Oradea – Londra