C.J. Bihor si Primaria Oradea isi dau mana pentru dezvoltarea turismului local
Turism

C.J. Bihor si Primaria Oradea isi dau mana pentru dezvoltarea turismului local

Consiliul Județean împreună cu Primăria Oradea demarează o campanie de promovare a destinațiilor turistice Bihor și Oradea. Pentru acest lucru, la 1, februarie cele două instituții, prin organizațiile specializate în turism ( AMD, CNIPT SI APTOR), vor participa la Gala Turismului Maghiar,  organizată la Budapesta. 

De asemenea, în perioada 2-5 martie, cu prilejul Târgului de Turism – „Utazás “, cele două instituții vor participa împreună în cadrul standului României. Scopul acestor activități este de a atrage turiști în zona Bihorului și de a conștientiza publicul despre atracțiile turistice ale județului Bihor și ale municipiului Oradea. Țintele celor două evenimente sunt turiștii din Ungaria, care reprezintă, potrivit statisticiii, cea mai mare piață de turiști din străinătate.

Totodată, cele două entități își propun atragerea de turiști din zonele dinspre care există rute aeriene interne, prin participarea la târgurile de turism din București ( 16-19 februarie) și Iași (17-19 martie). Este vorba despre turiștii din capitala României, din Moldova și din Dobrogea, care de acum pot ajunge în Bihor, prin zborurile Oradea-București-Iași ( 4 zboruri săptămânale), respectiv Oradea- Constanța, care vor debuta în iunie 2017.

De asemenea, cu prilejul lansării zborurilor Oradea- Milano si Oradea – Torino‚ se va organiza o seară bihoreana, ce va include întâlniri cu oameni de afaceri, prezentarea potențialului turistic, cultural și economic al destinațiilor Bihor și Oradea. La întâlnirea și-a anunțat participarea și  amdasadorul României în Italia, excelența sa, domnul George Bologan. Zborul Milano-Oradea, din data de 5 aprilie, va fi precedat de un eveniment cultural ce se va desfășura în aeroportul Bergamo/Milano.

Citeste si: CJ Bihor vrea sa promoveze judetul Bihor in Italia, anuntandu-si prezenta la Targul de Turism din Milano

“Va fi o ofensivă turistică de primăvară, prin care prezentăm tot ce are mai frumos și mai atractiv această zonă și ne așteptăm ca, prin noile curse aeriene către aceste destinații, să aducem în Oradea și în Bihor cât mai mulți turiști care să vadă la fața locului cât de frumos și de atractiv este județul nostru” a declarat președintele consiliului județean Bihor, Pásztor Sándor.

Ne găsiți și pe Google News