CJ Bihor vrea sa promoveze judetul Bihor in Italia, anuntandu-si prezenta la Targul de Turism din Milano
Informatii utile Stiri Bihor

CJ Bihor vrea sa promoveze judetul Bihor in Italia, anuntandu-si prezenta la Targul de Turism din Milano

noriel.ro

Prima vizită oficială din 2017 a adus la Consiliul Județean Bihor diplomați ai Ambasadei României în Italia. Excelența Sa George Bologan și președintele Pásztor Sándor au analizat posibilitățile de promovare a județului Bihor în peninsulă.

foto Ambasador Bologan Italia
Ambasador Italia

“Începând cu această primăvară, din Aeroportul Oradea putem ajunge repede și ieftin în cinci destinații importante din Italia. Trebuie să creăm premizele dezvoltării și promovării turismului bihorean și să gândim pachete atrăgătoare pentru turiștii din Italia”, a precizat președintele Consiliului Județean Bihor, Pásztor Sándor.

O primă colaborare între Consiliul Județean Bihor și Ambasada României în Italia a avut loc la 1 decembrie 2016, ocazie cu care Filarmonica de Stat din Oradea a susținut un concert în prestigioasa sală Petrasi din complexul Parco della Musica.

decathlon.ro

În luna aprilie 2017, Consiliul Județean Bihor va fi prezent, alături de agențiile de profil, la Târgul Internațional de Turism de la Milano, cu un stand de promovare a destinațiilor celebre din județ.

Va reamintim ca, incepand din luna martie 2017, de pe Aeroportul din Oradea, vom avea zboruri  catre Italia cu RyanAir si Blue Air, astfel:

  • Oradea – Milano (Bergamo),  Miercuri si Sambata – RyanAir
  • Oradea – Torino (Caselle), Joi si Duminica – Blue Air – cu tranzit spre Napoli si Catania (Fontanarossa)