A treia cursa internationala. Zborul Blue Air Oradea -Torino, inaugurat ieri pe Aeroportul Oradea. (GALERIE FOTO)
Turism

A treia cursa internationala. Zborul Blue Air Oradea -Torino, inaugurat ieri pe Aeroportul Oradea. (GALERIE FOTO)

noriel.ro
Ieri, 13.04.2017 a avut loc inaugurarea cursei Oradea-Torino, operată de compania aeriană Blue Air. Aceasta fiind prima cursa internatioanala, operata de Blue Air, de pe Aeroportul Oradea si a doua, dupa ce, in decembrie 2016, operatorul a lansat cursa Oradea-Bucuresti

La inaugurare a participat reprezentantul companiei Blue Air – Domnul Cristescu Vlad – Senior Network Development Executive, reprezentanții Consiliului Județean Bihor – Domnul Președinte Pásztor Sándor, Domnii Vicepreședinții Mang Ioan și Bodea Traian şi Directorul General al Aeroportului Internațional Oradea – Domnul Pasc Gheorghe.

Cursa a fost anuntata initial de Blue Air, din 26 martie 2017, insa aceasta a fost anulata, Bue Air anuntand doar „motive tehnice”.

Bue Air va efectua curse Oradea – Torino cu o frecventa de 2 zboruri  pe saptamana(joi si duminica), curse ce vor face legatura cu Roma (Fiumicino), Napoli si Catania

orange.ro
  • Oradea – Torino 16:15 – 17:15
  • Torino – Oradea 12:30 – 15:30

Tariful pentru unui bilet spre Torino va fi de 19,99 euro/segment si include bagajul de mana gratuit, in limita a 10 kg.

Din 15 iunie, de pe Aeroportul Oradea, se va putea zbura si la Constanta. Zborurile vor avea loc in fiecare zi de luni a saptamanii si se vor desfasura dupa urmatorul program:

  • 13:00 Constanta – 14:15 Oradea
  • 14:45 Oradea – 16:00 Constanta

Biletele de avion sunt disponibile la tarife incepand de la 89,90 lei (pret pe segment de zbor, TVA si taxe incluse, locuri limitate). Tarifele includ gratuit 1 bagaj de mana in limita a 10 kg, iar pe rutele interne se va oferi un snack gratuit pe timpul zborului si 1 bagaj de cala in limita a 32 kg.

Rezervarile se pot face pe www.blueairweb.com, prin Call Center sau la cele peste 3000 de agentii partenere.

Citeste si: Prima cursă internațională de linie a fost inaugurată, azi, 26 martie 2017, pe Aeroportul Oradea. FOTO

Citeste si: Un nou zbor inaugural pe Aeroportul Oradea. Prima cursa Milano-Oradea-Milano, a aterizat azi la Oradea (FOTO/VIDEO)