Reducere de 10% de Paște pentru biletele de la concertul City Opera 2017, a Laurei Bretan
Cultura

Reducere de 10% de Paște pentru biletele de la concertul City Opera 2017, a Laurei Bretan

Organizatorii evenimentului City Opera 2017 anunță o campanie de reduceri pentru biletele de la concertul din 5 mai 2017, din Cetatea Oradea. Cei care cumpară bilete în perioada 14-17 aprilie vor primi o reducere de 10%, indiferent de categoria locului ales. Reducerea este valabilă doar în cazul biletelor cumpărate online de pe site-ul eventim.ro.

Biletele la concertul City Opera 2017 pot fi cumpărate de săptămâna viitoare și de la casa de bilete a Filarmonicii din Oradea, de luni până vineri între orele 11 și 17, strada Moscovei, nr. 5 sau:

Biletele pot fi cumparate:

  • Lotus Center – Carrefour, Germanos, Diverta
  • Casieria Filarmonicii de Stat Oradea
  • Intrarea in Turnul Primariei Oradea

si online, pe Eventim.ro:  

Citeste si: Operă, Musical și Muzică de film în aer liber la Oradea cu Laura Bretan și alți artiști de marcă

LAURA BRETAN este cea mai tânără cântareață nominalizată la CHICAGO MUSIC AWARDS, o fetiță de 14 ani cu o voce matură de operă câștigătoare la ”Românii au talent”și finalistă la ”America’s got talent”. Laura va concerta pentru prima dată în Oradea alături de soprana Diana Oros, tenorul Hector Lopez și basul Geani Brad.

Concertul va avea loc vineri, 5 mai 2017, la ora 20:30, în Cetatea Oradea. Solistii,  alături de corul și Orchestra PROART sub bagheta dirijorului Ovidiu Niculaș vor interpreta pentru public fragmente din operele lui Mozart, Verdi, Puccini, fragmente din musical-uri celebre dar și muzica de film, gen care care a cucerit publicul în ultimii ani.

City Opera 2017 își propune să promoveze muzica de calitate și să ajute publicul orădean să redescopere frumusețea muzicii de opera.

Ne găsiți și pe Google News