Vom avea o cursa Oradea – Dusseldorf din 2017?
Stiri Oradea

Vom avea o cursa Oradea – Dusseldorf din 2017?

Oradea are in prezent acontate pentru 2017,  trei destinatii internationale, Milano, Barcelona, si Torino, putin, insa, in contextul in care foarte multi oradeni inca mai pleaca la Cluj sau Budapesta, pentru a zbura in Germania, Belgia, Anglia sau Franta.

Si totusi, exista negocieri, anuntate chiar de dl. Pasztor, la conferinta de presa din Baile Felix, atunci cand aflam cu totii ceea ce infoOradea anunta inca din iarna, zborul Oradea – Torino cu compania BlueAir

Surse apropiate RyanAir, au dezvaluit pentru infoOradea ca, inca din 2015 a existat o negociere intensa intre CJ Bihor, Aeroportul Oradea si compania RyanAir, pentru un pachet de zboruri de pe Aeroportul International Oradea. O parte din ele au fost deja anuntate, Zborurile Oradea – Milano si Oradea – Barcelona. Din pacate, am aflat, ca ar fi existat o negociere si pentru un zbor Oradea – Londra, care, insa, a cazut din cauza brexit-ului.

Se pare ca, la inceputul anului 2017, RyanAir ar urma sa anunte deschiderea unuei noi rute din Oradea spre Dusseldorf, dar si spre o alta destinatie europeana, probabil Belgia sau Franta. Zborul Oradea – Dussledorf, ar urma sa fie lansat in vara anului 2017, cu o frecventa de 2 zboruri pe saptamana, la tarife de low-cost.

InfoOradea a lansat si un sondaj, prin care solicita cititorilor sa voteze cea mai dorita destinatie de pe Aeroportul din Oradea. preferintele inclina, in acest moment, spre Belgia, Anglia si Germania, acolo unde, tot din surse, avem informatii ca se poarta negocieri.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News