The Big Picnic Oradea, la prima editie. Proiectii de filme, concerte, zona de relaxare, sport si kids zone
Evenimente

The Big Picnic Oradea, la prima editie. Proiectii de filme, concerte, zona de relaxare, sport si kids zone

The Big Picnic este un festival pentru întreaga familie! Hai la picnic! Hai să ieșim împreună din casă, cu mic cu mare, să ne bucurăm împreună de soare, de muzică, de jocuri pe iarba verde din parc, dar mai ales de compania celor dragi, pentru că 

Prima ediție The Big Picnic va avea loc în perioada 16-18 iunie 2017, în Parcul 1 Decembrie din Oradea și își propune să revitalizeze spiritul cultural al orașului prin programul, decorul și activitățile sale. În viziunea organizatorilor, festivalul este un „call-to-action” către publicul local de a-și folosi parcul și spațiul verde la potențialul lui maxim. Publicul este așteptat vineri, 16 iunie, începând cu ora 16.00 până seara târziu, iar sâmbătă și duminică, 17 – 18 iunie, începând cu ora 12.00. Intrarea este liberă.

Recomandări The Big Picnic | Picnic essentials

În cele 3 zile de festival, Parcul 1 Decembrie va fi redefinit în primul rând ca spațiu de întâlnire între generații, de asemenea, va găzdui multe activități interactive și concerte de muzică live bună, genuri muzicale aparte, jazz, blues, indie, funk, electro, cu un fresh urban sound care nu a fost în trecut accesibil orădenilor. Astfel că, prin intermediul programului variat pregătit, Parcul 1 Decembrieva deveni loc de interacțiune între muzică, cultură, educație și sport:

  • Zonă de relaxare și cel mai mare picnic din Oradea – întindem hamace, păturici, pufi
  • Proiecții de filme în aer liber
  • Zonă pentru copii: animatori, activități educative
  • Zonă de mâncare: standuri cu gustări, răcoritoare, băuturi
  • Zonă de distracție și sport
  • Concerte: printre primele nume confirmate care vor urca pe scena festivalului The Big Picnic sunt Baby Elvis, JazzyBit, The Kryptonite Sparks, Butterflies in My Stomach și Moonlight Breakfast.

The Big Picnic – Baby Elvis este o formație tânără din Oradea și extrem de promițătoare pentru piața muzicală românească, au un stil energic și cu influențe indie, garage rock și post-urban rock. Alături de noi în parc vor fi și tinerii de la JazzyBIT, unul din cele mai îndrăgite trio-uri din România. Băieții sunt timișoreni și oferă o combinație energică de jazz și rock, presărată cu blues, latin și funk.

 

The Big Picnic – Noul val românesc de exploratori din zona alternativ-rock își are reprezentanți de seamă la The Big Picnic: The Kryptonite Sparks, plini de good vibes și idei noi, au mix de influențe indie, funk, avangardă și simbolism, stilul lor seamănă cu cel al fraților mai mari Cream, Arctic Monkeys, Black Sabbath și Pink Floyd. 

The Big Picnic- Butterflies in My Stomach, reprezentanți de seamă ai stilului acid-jazz, remarcați pe primele locuri în topurile Radio Guerrila, apreciați de BBC, aduc în parc un sound cu influențe de funk, nu-jazz, electro, trip-hop, chiil și magnet de lucruri bune.

The Big Picnic – Moonlight Breakfast, una din puținele trupe românești care au reușit să se impună pe piața muzicală internațională. Caracterizați printr-un stil retroelectro cu influențe de soul, electro, beat, nu-jazz și swing, sunt cunoscuți publicului larg pentru albumul Shout și debutul fulminant, primul lor concert fiind în fața a 35.000 de oameni în deschiderea concertului Jamiroquai din Mamaia. Au împărțit scena cu artiști precum Hurts, Parov Stelar, The Asteroids Galaxy Tour, Selah Sue, Waldeck sau Daddy G de la Massive Attack.

Citeste si: An bogat in evenimente in Oradea, in 2017. Ce evenimente ne pregatesc Primaria si APTOR