Ryanair suspenda toate zborurile de pe Aeroportul Oradea, incepand din aceasta iarna
Stiri Oradea

Ryanair suspenda toate zborurile de pe Aeroportul Oradea, incepand din aceasta iarna

Ryanair a anuntat in aceasta seara ca va inceta zborurile de pe Aeroportul Oradea, incepand cu calendarul de iarna 2018 al companiei, nedorind sa ofere motive concrete care au dus la aceasta decizie, precizand ca acestea ar fi “motive comerciale”.

Totusi, acestia vor continua sa opereze cele 5 rute ale programului de vara 2018, acestea fiind inca disponibile pentru rezervari pe ruanair.com.

“Din motive comerciale, Ryanair nu va opera zboruri din/către Oradea în programul de Iarnă 2018. Vom continua să operăm 5 rute pentru programul Vara 2018, către Milano Bergamo, Memmingen, Barcelona Girona, Dusseldorf Weeze și Londra Stansted, acestea fiind acum disponibile pentru rezervări pe Ryanair.com”, ne-a transmis intr-un comunicat, la solicitarea InfoOradea, Denis Barabas, directorul de vanzari si marketing al Ryanair.

Intrebat telefonic, de InfoOradea, Denis Barabas, vizibil afectat de aceasta decizie, ne-a declarat ca motivele sunt pur comerciale, parand ca nici el nu intelege aceasta decizie, avand in vedere ca gradul de ocupare al zborurilor de pe Aeroportul Oradea  este, in prezent, de peste 95%.

Denis Barabas, a mai declarat ca a avut o colaborare foarte buna cu Aeroportul Oradea si exclude eventuale neintelegeri ale companiei cu Aeroportul Oradea.

La intrebarea noastra, daca aceste zboruri vor fi reluate in vara lui 2019, Denis Barbas nu a putut sa confirme sau sa infirme daca Ryanair va mai opera de pe Aeroportul Oradea, mentionand ca inca nu a fost definitivat calendarul zborurilor de vara 2019.

De curand Ryanair a sărbătorit transportarea a 100.000 de clienți pentru Aeroportul Oradea scotand la vânzare bilete la doar 4,99€ pentru călătorii în perioada martie – mai.

Decizia luata astazi de Ryanair este una cel putin ciudata, avand in vedere ca, de curand, RyanAir si-a inchis hubul de pe Aeroportul din Timisoara, iar odata cu suspendarea zborurilor din Oradea, practic toata zona de vest a Romaniei ramane la mana companiei maghiare WizzAir.

 

loading...