Zeci de romani abandonati pe aeroportul din Roma, dupa o cursa RyanAir anulata
National

Zeci de romani abandonati pe aeroportul din Roma, dupa o cursa RyanAir anulata

Zeci de români au rămas blocaţi, in Roma, pe Aeroportul Ciampino, în prima zi de Paşte, după ce RyanAir si-a anulat cursa care trebuia să îi aducă acasă din vacanta, potrivit Digi24.

Oamenii spun că au fost reprogramaţi pentru cursele de miercuri, joi, vineri sau chiar sambata, însă compania s-a oferit să le achite doar o noapte de cazare si asta in conditiile in care multi dintre ei nu mai avea bani in buzunar

Citeste si: RyanAir explica motivele anularii cursei Roma-Bucuresti, de pe Aeroportul Ciampino, unde zeci de romani au ramas blocati

Sunt însă şi români care au refuzat oferta şi au vrut să se întoarcă noaptea trecută la Bucureşti, plătind peste 200 de euro pentru un bilet. “Mi s-a oferit o noapte de cazare în această seară şi zbor vineri seara, voi cere rambursarea şi caut zbor. Miercuri trebuie să fiu la muncă, nu-mi permit să stau până vineri pe buzunariul propriu. Am avut o săptămână de vacanţă, azi trebuia să mă întorc. Ni s-a zis că a fost o grevă din Franţa, multe persoane au rămas la Roma. Unii se văitau că au 80 de euro în buzunar în condiţiile în care se oferă o zi de cazare. Zborurile au început să fie joi, vineri pentru că până atunci sunt toate ocupate”, a spus o pasageră. Ea a adăugat că este însoţită de un copil de opt ani.

RyanAir a inceput sa-si anuleze zeci de curse in Romania sau spre Romania si va reamintim ca nici Oradea nu a scapat, Ryanair anuntand ca va inceta zborurile de pe Aeroportul Oradea, incepand cu calendarul de iarna 2018 al companiei, nedorind sa ofere motive concrete care au dus la aceasta decizie, precizand ca acestea ar fi “motive comerciale”.

Citeste siRyanair suspenda toate zborurile de pe Aeroportul Oradea, incepand din aceasta iarna

loading...