RyanAir – „motive comerciale” – cel putin suspecte, dupa anularea ultimul zbor din Oradea, dar deschide o baza la Dusseldorf, intre timp. Reactia Aeroportului Oradea, ZERO!
Stiri Oradea

RyanAir – „motive comerciale” – cel putin suspecte, dupa anularea ultimul zbor din Oradea, dar deschide o baza la Dusseldorf, intre timp. Reactia Aeroportului Oradea, ZERO!

Dupa ce InfoOradea a anuntat ca RyanAir isi va suspenda zborurile incepand cu 1 iunie de pe Aeroportul Oradea catre Dusseldorf – Weeze si in urma unei solicitari facute catre compania aeriana, de a ne explica motivele, acestia ne-au trimis un raspuns, motivand aceleasi „motive comerciale”.

Din motive comerciale, ruta Ryanair dintre Dusseldorf Weeze si Oradea nu va mai fi operata incepand cu 1 iunie. Clientii au fost notificati prin email.”, ne-a transmis Denis Barabas, Sales and Marketing Executive CEE, Sales & Marketing Departament.

Nu se justifica aceste „motive comerciale”, spunem noi, avand in vedere ca rata de ocupare a zborurilor de pe Aeroportul Oradea este de peste 80%, un motiv suficient pentru orice companie aeriana de a deschide noi zboruri si nu de a le anula.

Si totusi, este cel putin ciudat ce se intampla la RyanAir, dupa ce a renuntat succesiv la toate zborurile din calendarul de iarna, de pe Aeroportul Oradea, iar apoi si la cel de Londra, si acum de Weeze, incepand cu 1 iunie, in data de 26 aprilie, aceeasi companie anunta cu surlite si trambite deschiderea unei baze aeriene la Dusseldorf – Weeze.

interlink.ro

Ryanair, compania aeriană nr. 1 din Europa, a anunțat astăzi (26 aprilie) că va deschide o nouă bază la aeroportul din Düsseldorf începând cu luna iunie„, scrie pe site-ul RyanAir.

Evident Aeroportul Oradea nu are nici o reactie nici pana la aceasta data, iar noi presupunem ca RyanAir isi permite sa renunte la zborurile din Oradea, in detrimentul altor zone din Europa, si din cauza unui contract extrem de favorabil pentru companie cu Aeroportul Oradea, care, probabil, a facut nenumarate concesii, din dorinta de a popula urgent, cu curse externe Oradea, netinand cont de urmarile acestui contract.

Chiar daca la acea data CJ Bihor si Aeroportul Oradea anuntau aproape in fiecare luna cate o cursa externa cu RyanAir, in mod neverosimil si chiar nejustificat, se pare ca au facut aceste lucruri doar din dorinta de a taia panglici, in detrimentul unui contract solid, fapt confirmat, zicem noi, de refuzul aeroportului de a prezenta, la cererea InfoOradea, conditiile contractuale si eventualele penalizari percepute de Aeroportul Oradea, in aceste cazuri.

Una peste alta in prezent RyanAir mai zboara (pana cand oare – sic!) catre catre Barcelona, Milano si Memmingen.

 

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News