Restrictii de circulatie pe Vasile Alecsandri, incepand de maine 11 mai. Cat va dura
Informatii utile

Restrictii de circulatie pe Vasile Alecsandri, incepand de maine 11 mai. Cat va dura

noriel.ro

Comisia de circulație a aprobat azi, 10 mai, la propunerea Direcției Tehnice, solicitarea Societății de Distribuție a Energiei Electrice sucursala Oradea, de a restricționa circulația pe strada Vasile Alecsandri, pe partea dreapta (cu numere impare) dinspre Piața Unirii spre Parcul 1 Decembrie, pentru efectuarea lucrărilor de săpare șanț și pozare cablu, adică montarea cablurilor electrice de 400 volți în subteran, prin care vor fi alimentați consumatorii casnici de pe V. Alecsandri și spațiile comerciale.

Lucrările executate includ și încărcarea în basculă și transportul molozului rezultat din săpătură.

Restricțiile de circulație vor interveni pe segmente succesive de-a lungul străzii pe măsura avansării cu săpăturile și montarea în subteran a cablurilor electrice.

decathlon.ro
Lucrările se vor derula în perioada 11 mai -15 iunie 2017, înainte de începerea lucrărilor de pavare a străzii, și vor fi corelate cu lucrările de reabilitare a fațadelor care se derulează acum pe strada Vasile Alecsandri.

Citeste si: Viceprimarul F. Birta: Pana la sfarsitul anului, strada V. Alecsandri se va transforma in pietonala. (GALERIE FOTO)

Anul acesta municipalitatea are ca țintă reabilitarea tuturor clădirilor de pe Vasile Alecsandri, strada urmând să devină pietonală și să lege Piața Unirii, recent reabilitată de Parcul 1 Decembrie, Piața Emanuil Gojdu și Cetatea Oradea. Pentru realizarea acestui obiectiv, în data de 24 aprilie au începute lucrările de reabilitare la imobilul nr. 6, în data de 8 mai au demarat lucrările la imobilul 13-15, iar pentru imobilele 3 și 7 lucrările vor începe după finalizarea procedurii de licitație din 19 mai. În ceea ce privește imobilul nr. 5 de pe strada Vasile Alecsandri, aici lucrările vor începe în 1 iunie 2017.

Citeste si: Autoritatile continua reabilitarea cladirilor istorice din Oradea. Alte 6 cladiri urmeaza sa fie reabilitate. (FOTO)