Autoritatile continua reabilitarea cladirilor istorice din Oradea. Alte 6 cladiri urmeaza sa fie reabilitate. (FOTO)
Stiri Oradea

Autoritatile continua reabilitarea cladirilor istorice din Oradea. Alte 6 cladiri urmeaza sa fie reabilitate. (FOTO)

În cursul zilei de joi, 16 martie Primăria Oradea a postat pe SEAP anunțul privind organizarea procedurii de licitaţie deschisă privind ”Achiziția de execuție a lucrărilor aferente obiectivului Reabilitare clădiri “Ansamblu urban – Centru istoric” – 6 loturi.

Autoritatea contractantă este Municipiul Oradea, iar documentația de atribuire se găsește pe SEAP, atașată invitației de participare nr. 401544/16.03.2017 la secțiunea “Documentație și Clarificări”.

Termenul limită de depunere a ofertelor este 03.04.2017, procedura este procedură simplificată și se desfășoară online. Data limită de evaluare a ofertelor este 28 aprilie 2017.

Valoarea estimată a lucrărilor este de 1.624.549,38 lei pentru cele şase clădiri care urmează a fi reabilitate.

Cele șase clădiri care vor fi reabilitate în urma acestei licitații sunt: Vasile Alecsandri nr. 3 (Casa Roth), Vasile Alecsandri nr. 7, Piața Regele Ferdinand nr. 3, Iosif Vulcan nr. 2 (Casa Kolozsvary) şi nr. 4-6, precum și clădirea de pe strada Republicii nr. 31 – imobilul aflat vizavi cu Serviciul de Evidență a Populației.

„Prioritar petru noi în următorii 2-3 ani este reabilitarea clădirilor din zona centrală, pentru a le reda frumusețea de odinioară și pentru a scoate și mai mult în evidență patrimoniul arhitectural al orașului nostru. Toate acestea vor contribui la dezvoltarea turismului de patrimoniu, care este o componentă importantă a turismului cultural”, a spus Lucian Popa, directorul executiv al Direcţiei Patrimoniu Imobiliar.

Citeste stirile offline, oriunde si oricand! Descarca GRATUIT aplicatia infoOradea din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

loading...