A gresit, plateste! Firma Gauss Topo toarna un nou covor asfaltic in zona Parcului Bratianu
Stiri Oradea

A gresit, plateste! Firma Gauss Topo toarna un nou covor asfaltic in zona Parcului Bratianu

noriel.ro

Comisia de circulație a aprobat azi solicitarea firmei SC Gauss Topo Srl cu privire la închiderea drumului Aleea Ștrandului pentru ziua de vineri, 12 mai 2017, în vederea efectuării lucrărilor de turnare a unui covor asfaltic.

Decizia vine ca urmare a faptului că reprezentanții Direcției Tehnice au verificat în teren calitatea lucrărilor efectuate de firma Gauss Topo in 27 aprilie și au constatat că acestea nu corespund din punct de vedere tehnic și calitativ, respectiv în urma așternerii asfaltului calea de rulare prezintă denivelări pe această porțiune de drum. În aceste condiții Primăria Oradea nu a recepționat și nu a plătit această lucrare și a solicitat constructorului refacerea lucrărilor.

Citeste si: Florin Birta: Nu vom receptiona si nici nu vom plati lucrari care fac rabat de la calitate, in Oradea

Astfel, pentru refacerea lucrărilor, în data de 12 mai, pe tronsonul aflat între str. gen. H.M Berthelot și str. I. C Brătianu, circulația se va devia pe o rută ocolitoare în jurul parcului I. C. Brătianu, pentru desfășurarea în bune condiții a lucrărilor de asfaltare și pentru evitarea incidentelor cu participanții la trafic.

Din cauza acestor lucrări, Oradea Transport Local face modificări pe linia de autobuz 15, unde în perioada cu restricții se va circula cu un autobuz de capacitate mică, traseul autobuzului urmând să fie deviat prin dreptul Hotelului Elite, astfel că stația de lângă Parcul Brătianu nu va fi operațională în data de 12 mai.

decathlon.ro

Primăria Oradea își cere scuze pentru inconvenientele create conducătorilor auto.