Pasajul Magheru, noul pasaj rutier subteran din Oradea (FOTO)
Stiri Oradea

Pasajul Magheru, noul pasaj rutier subteran din Oradea (FOTO)

Oradea va avea un nou pasaj rutier subteran, a anuntat astazi intr-o conferinta de presa, Viceprimarul Florin Birta. Pasajul va subtraversa b-dul Gen. Magheru, fiind corelat cu reabilitarea și lărgirea la trei benzi/sens a podului Dacia. Prin cele două investiții se vor elimina conflictele de trafic, se va mari siguranța circulației și se vor reduce numărul accidentelor din zonă.

Tot în acest sens se va lărgi podul Dacia cu 6 metri, asigurând câte o bandă suplimentară de circulaţie pe fiecare sens. Finanțarea acestui proiect se va face prin POR 2014-2020, axa 4 – mobilitate urbană.

Unul dintre proiectele importante care vor fi incluse în Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a municipiului Oradea este pasajul subteran pe sub bulevardul Magheru, pe relația Aleea Ștrandului – Parcul Traian”, anunta Primarul Ilie Bolojan, inca din februarie 2017.

Citeste si: Patru pasaje subterane vor rezolva problema traficului in zona Centrului Civic – Magheru

interlink.ro

Valoarea totală a celor doua investiții va fi de aproximativ de 26 mil. lei. Vom depune aceste proiecte pentru a fi finanțate prin fonduri europene.

Pasaj_subteran_Magheru

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0