Nokian Tyres a produs primul cauciuc la fabrica din Oradea. Compania continua angajarile de personal. Vezi cum te poti angaja si ce salariu urias ofera
Stiri Oradea

Nokian Tyres a produs primul cauciuc la fabrica din Oradea. Compania continua angajarile de personal. Vezi cum te poti angaja si ce salariu urias ofera

Ieri a fost produsă prima anvelopă la fabrica Nokian Tyres de la Oradea. Este un moment important în evoluția proiectului ce presupune o investiție în valoare de 650 milioane de euro, a anuntat primarul Florin Birta.

 

Nokian Tyres a început lucrările de construcție la noua fabrică din Oradea în luna mai, 2023. Capacitatea anuală de producție va fi de 6 milioane de anvelope, cu perspective de extindere în viitor. Aici vor lucra 550 de angajați. Investiția totală în fabrica de tip greenfield este estimată la aproximativ 650 de milioane de Euro, ceea ce o plasează în topul celor mai importante proiecte dezvoltate în România în ultimii ani. În incintă se va afla și o unitate logistică pentru stocarea și distribuția anvelopelor. Fabrica se va axa pe producția anvelopelor cu lățimi mai mari, destinate vehiculelor de pasageri și a SUV-urilor, acestea urmând să fie comercializate în principal în Europa Centrală. Pentru Nokian Tyres, unitatea din Oradea este unul dintre cele mai importante proiecte strategice pentru viitorul apropiat. Suprafața construită combinată totalizează aproximativ 100.000 m2.

Investiția totală a fabricii greenfield este estimată la aproximativ 650 de milioane de euro, care este printre cele mai valoroase investiții din România din ultimii ani.

In continuare fabrica angajeaza personal, iar operatiunile de recrutare a angajatilor a inceput in luna iunie 2023 si s-a intensificat l-a sfarsitul anului 2023 si vor continua in 2024, o data cu avansul lucrarilor de constructie la fabrica din Oradea.

Cei ce vor sa se angajeze pot accesa linkul: https://www.nokiantyres.ro/angajari-oradea/locuri-de-munca-disponibile/ pentru a-si depune CV-ul sau sau pot face acest lucru la sediul fabricii Nokian Tyres Oradea, situată pe Str. Ogorului, nr. 36.

Salariul mediu brut în fabrica NOKIAN TYRES va fi de 2.070 euro lunar, mai mare decât salariul mediu brut la nivel național raportat în August 2022, de 1.229 euro lunar. Totodată, NOKIAN TYRES va asigura condiții superioare și sigure de lucru pentru angajați și un mediu de lucru profesional, prin achiziționarea de echipamente noi și prin instruirea inițială și continuă a angajaților.

Ne găsiți și pe Google News