Ieri a inceput Turul Ciclist al Bihorului, 25 de echipe vor lua azi startul, in prima etapa, din Piata Unirii
Evenimente

Ieri a inceput Turul Ciclist al Bihorului, 25 de echipe vor lua azi startul, in prima etapa, din Piata Unirii

Astazi, incepand cu ora 12:00, in Piata Unirii, cei 180 de ciclisti apartinand celor 25 de echipe, vor lua startul la Turul Ciclist al Bihorului.

Turul Ciclist al Bihorului a debutat ieri, 1 iunie, cu un concurs de ciclism dedicat copiilor, fiind urmat de deschiderea oficială în care au fost prezentate echipele care vor lua startul la a II-a ediție a acestei competitii.

Foto: Petrut Dragan

Traseul primei etape va incepe in Piata Unirii, de la ora 12:00 si se va desfasura pe urmatorul itinerariu: Oradea – Alesd – Bratca – Pocola – Baile Felix – Oradea, pe o distanta de 180 de km. In acest sens circulația va fi restricționată în Piața Unirii din Oradea între orele 11.45 – 12.10 și 16.00 – 17.00. Soferii putand folosi rutele ocolitoare ocolitoare precum: str. Primăriei, B-dul Decebal, Calea Matei Basarab, str. Universității.

O altă noutate a ediției din acest an o reprezintă evenimentele conexe. Alături de sponsorii și partenerii Turul Ciclist al Bihorului, în Piața Unirii pe toată perioada Turului vor fi organizate o serie de evenimente menite să promoveze valorilor culturale ale județului dar și sportul ca stil de viață. Astfel azi de la ora 12.30, ce i prezenti in Piata Unirii se vor putea buura de un MiniCamp Baschet CSM Oradea, iar de la ora 15.00 de un Show Trial.

loading...