Concert Luna Amara in Parcul Cetatii, primul eveniment din seria Backyard Acoustic Season in Oradea
Evenimente

Concert Luna Amara in Parcul Cetatii, primul eveniment din seria Backyard Acoustic Season in Oradea

chilipirul-zilei.ro/
Afis_Backyard_SeasonLuna Iunie aduce la Oradea un nou concept care va bucura toți iubitorii de muzică acustică: Backyard Acoustic Season.

Din iunie până în septembrie, publicul va fi invitat într-un spațiu urban alternativ din inima orașului să se bucure de concerte susținute de artiști renumiți la nivel național și nu numai. Primul eveniment din seria Backyard Acoustic Season va debuta pe 10 Iunie, începând cu ora 16:00, în Parcul Cetății, alături de Luna Amară.

“Abia așteptăm să revenim la Oradea după mai bine de jumătate de an! De data asta vom cânta acustic, cu un repertoriu special adaptat pentru asta, și aducem cu noi un membru nou: pe Andrei Boțan, noul nostru chitarist solo! O să fie o seară deosebită, cu multă muzică și o atmosferă la care vă invităm să contribuiți și voi în Parcul Cetății. Ne vedem la concert!” – Luna Amară

Trupa Luna Amară cântă de 15 ani sincer și fără ocolișuri. Cu un prim disc („Asfalt”, 2004) care a dobândit, în timp, un statut-cult, formația și-a rafinat limbajul artistic de la album la album ajungând, în 2011, la „Pietre în alb” – cea mai completă și mai matură experiență Luna Amară de până acum, cu teme lirice complexe punctate de o interpretare în forță și de o producție modernă. Cu un portofoliu live impresionant și o abordare proprie a muzicii rock, cu influențe inclusiv din spectrul metalic și progresiv, Luna Amară continuă să fie relevanți prin arta lor cu mesaj, profunzimea versurilor și pasiunea cu care se urcă pe scenă de fiecare dată.

decathlon.ro

Luna Amară – Lume oarbă (live acustic)

Backyard Acoustic Season la Oradea va avea loc în Parcul Cetății din Oradea, iar programul concertelor este următorul:

  • 10 iunie: Luna Amară
  • 1 iulie: Implant Pentru Refuz
  • 8 iulie: Ada Milea & Alexander Bălănescu – „The Island”
  • 22 iulie: Travka
  • 5 august: The Mono Jacks
  • 19 august: Robin and the Backstabbers
  • 2 septembrie: byron
  • 17 septembrie: Coma