Foto | FC Bihor Oradea a inceput pregatirile cu un prim meci amical in compania unei echipe din Liga a doua
FC Bihor

Foto | FC Bihor Oradea a inceput pregatirile cu un prim meci amical in compania unei echipe din Liga a doua

FC Bihor Oradea a inceput pregatirea pentru faza finala si decisiva a returului LIgi a III-a, Seria 10, din care mai are de disputat 3 etape grele.

In prezent echipa noastra se afla pe locul 3, in spatele CSM Satu Mare si a CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud, in fata careia a pierdut in ultima etapa jucata anul trecut, cu scorul de 1-0.

In ultimele 3 etape ramase de disputat din acest sezon, FC Bihor va intalni, in luna martie, intr-un meci important pe propriul teren, pe CSM Satu Mare. Ultimele doua etape urmand sa le joace cu CSM Sighetu Marmaţiei, la Oradea si cu SCM Zalău, la Zalau.

clasament fc bihor oradea

Astfel, in 28 ianuarie, FC Bihor Oradea a disputat un meci amical în compania echipei de Liga a doua, Minaur Baia Mare, meci desfășurat pe un teren sintetic la Satu Mare.

Cu toate că rezultatul final a fost un sec 2-0 pentru Minaur, echipa noastră s-a prezentat foarte bine, a făcut un joc pozitiv, agresiv, bazat pe presing sus în jumătatea adversarului și pase perpendiculare, tăioase pe vârfuri.

Minuar Baia Mare a marcat prin Raphael Stănescu în prima repriză, care a decis și rezultatul după primele 45 de minute. Rezultatul final a fost stabilit de Valmir Berisha, atacant ajuns la Baia Mare în această iarnă, după experiența avută la SC Oțelul, unde nu a reușit să marcheze vreun gol.

Foto: facebook.com/CS Minaur Baia Mare Fotbal

La FC Bihor Oradea au jucat: Bob – C. Jurj, A. Gal, D. Stan, Ioviţă – Petruş, Cherman – Gunie, Ad. Popa A. Gheorghiţă – M. Hosu, Nergheş – Al. Popa, Lupşe, Ban, Fl. Drăgan, Chindlea, A. Hosu, T. Serediuc, C. Roşu, M. Balint, Moga, Clemeniuc, Săutiuţ, Sg. Jurj

La finalul sezonului regulat, primele 4 echipe vor disputa in sistem play-off. Play-off-ul se va juca în format tur-retur-tur, cu un total de 9 etape (pe baza tabelei Berger de 4).

In a treia faza vor participa doar echipe din play-off, 20 în total – primele două clasate în play-off-ul fiecărei serii. Se vor disputa două runde de baraj:

Runda semifinală – cele 20 de echipe vor fi împerecheate în 10 dueluri în dublă manșă, după cum urmează (echipele de pe locurile 1 vor fi gazde în retur):

B1: Locul 1, Seria 1 v Locul 2, Seria 2
B2: Locul 1, Seria 2 v Locul 2, Seria 1
B3: Locul 1, Seria 3 v Locul 2, Seria 4
B4: Locul 1, Seria 4 v Locul 2, Seria 3
B5: Locul 1, Seria 5 v Locul 2, Seria 6
B6: Locul 1, Seria 6 v Locul 2, Seria 5
B7: Locul 1, Seria 7 v Locul 2, Seria 8
B8: Locul 1, Seria 8 v Locul 2, Seria 7
B9: Locul 1, Seria 9 v Locul 2, Seria 10
B10: Locul 1, Seria 10 v Locul 2, Seria 9

Runda finală – cele 10 câștigătoare ale primei runde vor fi împerecheate în 5 dueluri ce vor fi decise în dublă manșă, după cum urmează (gazda meciului tur va fi decisă prin tragere la sorți):

Învingătoarea B1 v Învingătoarea B2
Învingătoarea B3 v Învingătoarea B4
Învingătoarea B5 v Învingătoarea B6
Învingătoarea B7 v Învingătoarea B8
Învingătoarea B9 v Învingătoarea B10

Cele 5 învingătoare ale rundei finale vor evolua în sezonul 2022-2023 al Ligii 2.

Ne găsiți și pe Google News