FC Bihor Oradea si-a prezentat noile achizitii, trei fotbalisti cu care va aborda restul sezonului competitional.
FC Bihor

FC Bihor Oradea si-a prezentat noile achizitii, trei fotbalisti cu care va aborda restul sezonului competitional.

Astazi, 1 februarie, în Sala de Conferințe a Stadionului “Iuliu Bodola” a avut loc  conferința de presă susținută de Președintele clubului FC Bihor Oradea, Sandor Kulcsar, și antrenorul echipei, domnul Florin Fărcaș.

Au fost prezentate oficial noile achiziții ale clubului, jucătorii Călin Jurj, Andrei Gal și Tiberiu Serediuc. Kulcsar a menționat că, inițial la finalul anului trecut nu erau planuri de a aduce noi jucători la echipă, dar a profitat de oportunitatea de a semna pentru cei 3 jucători aflați liber de contract. Noii veniți au fost aleși pentru a întări în primul rând departamentul defensiv, unde au existat anumite probleme în partidele disputate anul trecut.

Un anunț important pentru fani este faptul că pentru restul sezonului competițional, abonamentele vor fi reduse ca preț de la 100 de lei la 50 de lei. Abonamentele cumpărate anul trecut rămân valabile pentru restul partidelor aferente sezonului competițional 2022-2023.


Citeste si: Foto | FC Bihor Oradea a inceput pregatirile cu un prim meci amical in compania unei echipe din Liga a doua


De asemenea, în magazinul online sunt acum disponibile și eșarfe pentru suporteri, accesând link-ul: https://eventbook.ro/hall/stadion-iuliu-bodola

 “Cu toate că nu avem printre cele mai mari bugete din Seria 10 a Ligii a 3-a, iată ne batem la primul loc în clasament și felicit echipa și staff-ul pentru această performanță”, a declarat Kulcsar referitor la resursele financiare ale clubului, sperând ca din vară, clubul să beneficieze de un aport financiar sporit.  

Antrenorul principal, Florin Fărcaș a prezentat programul de pregătire al echipei, bazat acum pe condiția fizică a jucătorilor și disciplina tactică. S-a arătat extrem de mulțumit de noile achiziții, jucători experimentați care au evoluat în primele două eșaloane ale fotbalului românesc și dorește ca aceștia să intre cât mai repede în ritmul și stilul de joc al echipei. “Ne dorim să practicăm un joc care să atragă publicul la stadion, un joc ofensiv, cu linia cât mai sus și pressing agresiv în jumătatea adversă”, a declarat antrenorul Roș Albaștrilor.

La final, Președintele Kulcsar a mulțumit Primăriei Oradea care a pus la dispoziție noul autocar oficial al echipei.

Ne găsiți și pe Google News