Dupa exemplul angajatilor RER, oradenii isi pot spala masinile pe Corso
Editorial

Dupa exemplul angajatilor RER, oradenii isi pot spala masinile pe Corso

Am spus intotdeauna ca oradenii merita un oras frumos, ca Oradea merita sa fie locuita de acesti oradeni, pentru ca am avut si inca mai am incredere ca intr-o zi mentalitatea multora dintre ei se va schimba.

Desigur, acest lucru se intampla, din ce in ce mai multi oradeni simt ca traiesc intr-un oras european si se adapteaza, devin mai buni, mai corecti, mai saritori si mult mai prietenosi. In plus remarc zilnic, un spirit civic si o solidaritate ce in multe alte parti ale Romaniei inca nu exista.

Din pacate insa, exista si oradeni care inca nu au inteles ca progresul inseamna adaptarea mentalitatii la nou si la continua dezvoltare a Oradiei, iar despre acestia am spus mereu ca Oradea le-a luat-o inainte.

Despre o astfel de situatie este vorba in continuare, despre oradenii care inca nu au inteles ca nu mai traim in anii `90, nici macar in 2000 si ca exista reguli comportamentale impuse de evolutia orasului.

interlink.ro

Este vorba despre angajatii de la RER Oradea, care se cred stapani pe plantatia lor, probabil, iar prin atitudinea si faptele lor dau exemple negative si altora.

In cursul zilei de azi doi angajati de la RER au decis sa-si spele masinuta, cu care fac curatenie in zona, la fantanile pe pe Corso (Str. Republicii), ziua in amiaza mare, ca si cum ar fi normal sa faca acest lucru.

Foto: Facebook

Dar asta nu este tot, saptamana trecuta, un sofer de la RER, circula pe Blvd. Decebal pe contrasens, din dorinta, probabil, de a nu mai consuma combustibil si timp pretios din orele lor de munca, ocolind scuarul de pe mijloc.

RER oradea masina contrasens decebal

Iar asta nu e tot, acum doua saptamani, mai multi angajati de la acelasi RER Oradea au fost suprinsi de cativa oradeni cand aruncau la gramada, fractiile de resturi menajere, in aceeasi masina de gunoi.

Exemple ar mai fi si probabil multe, iar una pe care am experimentat-o personal este si modul in care utilizeaza acele masini de gunoi, din care curge mai mereu, un lichid urat mirositor, imprastiat pe sosea si trotuare, lichid ce ramane acolo, fermenteaza si imprastie o duhoare in toata zona.

Asadar domnilor, degeaba le dati haine noi, masinute electrice, combustibil sa nu umble pe jos, maturi noi, mai dati-le si minte, faceti-le instructaj si verificati-i.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News

0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0