Din 14 octombrie zburam la Londra de 3 ori pe saptamana, de pe Aeroportul Oradea. HiSky a pus in vanzare biletele
Stiri Oradea

Din 14 octombrie zburam la Londra de 3 ori pe saptamana, de pe Aeroportul Oradea. HiSky a pus in vanzare biletele

Partenerul AirOradea pentru operarea zborurilor de pe aeroportul din Oradea, HiSkyEurope SRL, a anuntat astazi ca din luna octombrie va incepe operarea de zboruri de pe Aeroportul Oradea catre Bucuresti si Londra.

Astfel, incepând cu 14 octombrie, incep zborurile  spre București și Londra din Oradea, cu prețuri promoționale.
Programul curselor este:
  • ORADEA -BUCUREȘTI – În fiecare zi de luni până duminică, la preț promo de la 39€;
  • ORADEA – LONDRA – În fiecare zi de marți, joi și duminică, la preț promo de la 59€.
Biletele sunt deja disponibile spre rezervare pe site-ul hisky.aero sau în aplicația HiSky, anunta compania moldoveneasca.

La inceputul lunii iunie, Compania LOT Polish Airlines a marcat primul zbor intre Oradea și Varșovia. Zborul a marcat un moment important în conectivitatea internațională a județului Bihor, creând legături cu peste 80 de destinații din lume.


Citeste si: Aeroportul Oradea se aglomereaza. O noua companie aeriana anunta zboruri din aceasta toamna


LOT Polish Airlines va opera cursa Oradea – Varșovia și retur de 4 ori pe săptămână, în zilele de luni, miercuri, vineri și sâmbătă. Această conexiune deschide oportunități economice și turistice între România și Polonia, aeroportul din Varșovia fiind cel mai mare hub aerian din Europa central-estică, având legături spre alte destinații din Europa, Statele Unite ale Americii, Canada și Asia.

Aceste zboruri,impreuna cu noul terminal al Aeroportului Oradea, finalizat in luna mai, reprezintă o etapă semnificativă în evoluția și modernizarea infrastructurii aeriene din Oradea.

 
 

Ne găsiți și pe Google News