Aeroportul Oradea se aglomereaza. O noua companie aeriana anunta zboruri din aceasta toamna
Stiri Oradea

Aeroportul Oradea se aglomereaza. O noua companie aeriana anunta zboruri din aceasta toamna

O noua companie aeriana va lansa zboruri pe ruta Oradea-Bucuresti, pentru inceput, din toamna acestui an, iar pretul pare sa fie unul competitiv, tariful biletelor urmand sa inceapa de la 25 euro/persoana.

Animawings este o companie romaneasca, detinuta de touroperatorul Christian Tour, care a avut numeroase zboruri de tip charter de pe Aeroportul Oradea, pana in prezent.

Compania aeriana Animawings va opera zboruri pe ruta Oradea-Bucuresti-Oradea, in fiecare zi, cu exceptia zilei de sambata, la un pret ce incepe cu 25 de euro/persoana/sens. avand toate taxele incluse.

Aeroportul Oradea se va aglomera pe ruta Oradea-Bucuresti, dupa ce si compania HiSky, a anuntat zboruri pe aceasta ruta, insa la tariful de 39 de euro/persoana/sens.


Citeste si: Blestemul Bechtel! La 20 de ani de la prima lopata sapata de Bechtel pe Autostrada Transilvaniei, autoritatile se impiedica din nou.


Animawings a anuntat deja o conferinta de presa saptamana viitoare, la Oradea, cu scopul declarat de a anunta lansarea zborurilor din toamna acestui an.

Aeronavele Airbus A220, folosite de AnimaWings pentru aceste zbroruri, au 140/148 locuri, 12 scaune de business, rabatabile, cu un spaţiu între scaune net superior altor modele din piaţă şi cinci locuri pe fiecare rând. Avioanele produc cu 50% mai puţin zgomot, cu 30% mai puţină poluare şi consumă cu 25% mai puţin combustibil decât cele din vechile generaţii. Aceste caracteristici le permit să aterizeze inclusiv pe aeroporturile din interiorul oraşelor, unde normele de poluare sunt mai stricte, dar şi distanţele de transfer sunt mai scurte pentru pasageri.

 

Ne găsiți și pe Google News