Deputatul Florica Chereches nominalizata la premiul “Politicianul anului”, in cadrul Galei Nationale a Excelentei in Asistenta Sociala
Florica Chereches

Deputatul Florica Chereches nominalizata la premiul “Politicianul anului”, in cadrul Galei Nationale a Excelentei in Asistenta Sociala

Gala Nationala a Excelentei in Asistenta Sociala CherechesEste deja al cincilea an în care Colegiul Național al Asistenților Sociali organizează Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială.

Pe 20 martie 2018, la Ateneul Român, vor fi celebrati, de Ziua Mondială a Asistenței Sociale, cei mai merituoși asistenți sociali din țară, dar și personalitățile care s-au remarcat în susținerea profesiei de asistent social. Recunoașterea publică, rezultatele profesionale deosebite, constituirea de modele de urmat și contribuția la promovarea imaginii profesiei, vor stabili și anul acesta câștigătorii!

Gazdă a evenimentului va fi cea care a sprijinit gala încă de la prima ediție, Andreea Marin -Ambasadorul Excelenței în Asistență Socială.

Si de data aceasta Deputatul Florica Chereches a fost nominalizata la premiul “Politicianul anului”, ca o recunoastere a implicarii continue in viata sociala si ca parteneri de dialog in vederea modificarii legislatiei in favoarea integrarii copiilor in familii.

Votul online a inceput pe 19 februarie si va continua pana in data 26 februarie, ora 00:00, urmand ca in perioada 27 februarie – 12 martie  sa se faca jurizarea.

Puteti vota aici –> http://poll.cnasr.ro/poll/13