Deputat Florica Chereches: Solicit parlamentarilor Opoziției să nu fie părtași la riscul unui derapaj economic și sanitar cauzat de căderea Guvernului
Florica Chereches

Deputat Florica Chereches: Solicit parlamentarilor Opoziției să nu fie părtași la riscul unui derapaj economic și sanitar cauzat de căderea Guvernului

Majoritatea PSD din Parlament va da mâine testul responsabilității față de români. Din nefericire, Marcel Ciolacu are, în ultima vreme, o agendă pur personală, care vizează doar atragerea de capital de imagine în propriul partid, știindu-se faptul că, deși a fost ales recent președinte al PSD, este văzut ca un lider de partid slab.

Pe români nu-i interesează jocul de putere din PSD care continuă și după Congres, ei au grija locului de muncă, a sănătății lor, a copiilor și a familiilor lor. Moțiunea de cenzură pe care Marcel Ciolacu a tot promovat-o în ultima vreme nu face altceva decât să arate faptul că PSD este decuplat total de electorat, de interesele oamenilor simpli.

Guvernul liberal rămâne partenerul românilor, își vede de treabă și continuă să ia măsuri concrete pentru a face viața românilor mai bună. Luptăm împotriva epidemiei, luăm cele mai bune măsuri pentru susținerea capitalului și a firmelor românești, pentru susținerea angajaților români, pentru susținerea tinerilor, pensionarilor și pentru a putea deschide în siguranță școlile peste două săptămâni. În tot acest timp, deși avem o perioadă complicată de traversat, pesediștii se ocupă doar cu scandaluri politice, scandaluri care au caracterizat și fosta guvernare PSD patronată de Liviu Dragnea, o moștenire de tristă amintire, pe care observ că Marcel Ciolacu a preluat-o.

Solicit parlamentarilor Opoziției să dea dovadă de maturitate politică și să nu se transforme într-o majoritate parlamentară care să fie părtașă la un posibil derapaj economic și sanitar cauzat de demiterea Guvernului.

Moțiunea care va fi supusă mâine votului parlamentarilor este total inutilă, o risipă de timp și de energie ce dovedește lipsa de responsabilitate politică a PSD, care ar vrea să demită Guvernul pentru ca să controleze procesul electoral. Românii vor fi însă cei care vor decide cine va conduce România în următorii 4 ani, la  alegerile parlamentare care vor avea loc la începutul lunii decembrie.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News