Accident in Alesd. O masina a fost proiectata intr-o stiva de lemne, iar o pasagera a ajuns la spital (FOTO)
Stiri Bihor

Accident in Alesd. O masina a fost proiectata intr-o stiva de lemne, iar o pasagera a ajuns la spital (FOTO)

Luni, 19 februarie a.c., la ora 16.15, la intersecția străzii Tudor Vladimirescu cu strada Ciocârliei din localitatea bihoreană Aleșd, o femeie de 31 de ani, din Aleșd, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ciocârliei, nu a respectat semnificația indicatorului rutier ”Oprire” și a pătruns în intersecție.

Astfel, a acroșat un autoturism condus regulamentar de o femeie de 45 de ani, din localitatea Aușeu, județul Bihor, care se deplasa pe strada Tudor Vladimirescu, înspre D.N. 1.

În urma acroșajului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat cu partea din față în afara părții carosabile, într-o stivă de lemne de pe partea dreaptă a direcției sale de deplasare.

În urma accidentului rutier, o femeie de 68 de ani, din Aușeu, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni ușoare si a fost descarcerata de echipajul SMURD, prezent la fata locului.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

Foto: alesdonline.ro