Cornel Popa: Guvernul PSD-ALDE joacă alba-neagra  cu Bugetul de stat al României!
Cornel Popa

Cornel Popa: Guvernul PSD-ALDE joacă alba-neagra cu Bugetul de stat al României!

Senatorul liberal, Cornel Popa, in declaratia politica sustinuta in fata senatorilor, in data de 6 februarie, atrage atentia ca desi PSD anunta inca din noimebrie 2018 ca Bugetul de Stat este aproape gata, nici pana in acest moment el nu este finalizat.

         „Ne aflăm în ziua de 6 februarie 2019, dată la care ar fi trebuit să fie deja aprobate în Guvern și votate în Parlamentul României Legea bugetului de stat și Legea asigurărilor sociale de stat pentru anul în curs. La o simplă căutare pe internet, știrile din spațiul virtual aveau să ne anunțe încă din luna noiembrie 2018 că Bugetul pentru anul 2019 – de care depind domenii de mare importanță pentru țara noastră, cum sunt infrastructura, sănătatea, educația – era aproape finalizat și avea să ajungă de mult timp în plenul reunit al celor două Camere. Nu a fost să fie! Cine are de pierdut?! Poporul, cetățenii României! Așadar, aceste Legi esențiale pentru buna funcționare a unui stat de drept nu au ajuns în Parlament nici în cursul lunii decembrie 2018, nici în cursul lunii ianuarie a.c., nici în data de 5 februarie a.c., așa cum ministrul Finanețelor Publice anunța triumfalist săptămâna trecută. Guvernul încă mai joacă alba-neagra cu bugetul României, întrucât la o ultimă strigare (a se înțelege știre), se pare că mult-așteptatele Legi vor fi aprobate în Guvern și vor ajunge în Parlamentul României vineri, 8 februarie a.c.. Și spun ,,se pare” pentru că faptele vorbesc de la sine – în actuala guvernare nu trebuie să ai înceredere!„, spune Cornel Popa.

         „Onorat Senat! Toate acțiunile coaliției de guvernămînt PSD-ALDE cu privire la tergiversarea acestor Legi de o mare importanță națională arată impotența guvernării!„, spune senatorul liberal, adresandu-se colegilor.

Cornel Popa acuza guvernul de incompetenta si de lipsa de transparenta, solicitand colegilor din opozitie sa ramana vigilenti fata de orice tentativa a actualei guvernarii, de a confisca statul de drept, semnaland ca actuala coalitie de la guvernare este interesata doar de bunastarea liderilor politici si nu de cea a romanilor.

interlink.ro

„Şi ironia face ca această variantă, a INCOMPETENŢEI, să fie preferabilă TICĂLOŞIEI! Mă refer aici la împingerea nepermis de mult a datei de adoptare a bugetului atât de aproape de data alegerilor europarlamentare, moment în care administraţiile locale vor cerşi, efectiv, la uşa ministerelor pentru a avea bani pentru organizarea alegerilor. Sper, aşadar, că liderii PSD-ALDE nu şi-au făcut scenarii atât de sumbre pentru îngenuncherea României! Dar în acelaşi timp îndemn toate partidele din Opoziţie să rămână în alertă şi pregătite pentru orice scenariu, pentru că actuala coaliţie a dovedit deja de prea multe ori că singura preocupare este interesul de gaşcă şi singurii români la care se gândesc politicienii de la butoane sunt liderii lor politici. Altfel nu am fi devenit cu toţii specialişti în ordonanţe de urgenţă, forţaţi de asaltul concertat asupra justiţiei”, declara senatorul Popa

De asemenea, Cornel Popa face o retorica a actualei situatii, concluzionand ca PSD a reusit sa uneasca opozitia intr-un front comun impotriva coalitiei care guverneaza discretionar si fara scrupule.

Cine ar fi crezut că la doar doi ani de la alegerile pe care le-au câştigat îndemnându-ne SĂ CREDEM ÎN ROMÂNIA, coaliţia de la putere ne va uni atât de mult pe toţi în protestul general împotriva unui Guvern corupt, mincinos şi incompetent?!? Credem, aşadar, în România noastră, a românilor, nu cea a stăpânilor politici care au luat cu forţa instituţiile şi le-au populat cu dăunători bugetari! Acestora şi stăpânilor lor le spun că istoria se va răzbuna mai curând decât au crezut, când românii se vor îndrepta spre urne!„, a concluzionat Cornel Popa in inchiere.

Ne găsești și pe Google News