UPDATE! Atac terorist in Germania, cel 3 morti si 30 de raniti dupa ce un camion a intrat intr-un grup de oameni
Extern

UPDATE! Atac terorist in Germania, cel 3 morti si 30 de raniti dupa ce un camion a intrat intr-un grup de oameni

O camion a intrat, sâmbătă, într-un grup de 30 de oameni de la o terasa, în oraşul Münster, din vestul Germaniei, ucigând şi rănind mai multe persoane, a relatat publicaţia Spiegel Online, citată de Reuters.

UPDATE 19:25: Poliția a confirmat că cel puțin trei persoane au fost ucise, iar rapoartele spun că au fost lovite zeci de persoane și cel puțin șase persoane sunt în stare critică.

Există, de asemenea, temeri că explozivi ar fi putut fi plantați în zonă

UPDATE 18:00: Ziarele locale scriu, citand un purtator de cuvant al pompierilor ca,  cel putin 3 persoane au murit si peste 50 sunt ranite, dintre care 6 se afla in stare critica.

Ziarul local Rheinishe Post, citand politia, spune ca ucigasul s-a sinucis, dar ca politia cauta si alti doi presupusi atacatori

Rapoartele inițiale sugerează că unii oameni au murit în incident, iar serviciile de securitate nu au exclus terorismul.

Există rapoarte despre cel puțin trei morti, după incident, în orașul Munster, aflat la aproximativ 300 de mile vest de capitala Berlinului.

atack munster 3 morti

Se crede că omul si-a parasit camionul si a fugit apoi pe jos

Poliția din Munster a confirmat că au fost morti după ce vehiculul fiind descris de martori ca un camion mic,   a intrat într-o mulțime de oameni care se așezaseră lângă statuia Kiepenkerl din orașul vechi.

Stire in curs de actualizare…

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News