Tragediile unesc oamenii! Alina Fekete, victima unui accident devastator, are nevoie de ajutorul vostru
Diverse

Tragediile unesc oamenii! Alina Fekete, victima unui accident devastator, are nevoie de ajutorul vostru

chilipirul-zilei.ro/
Prietenii si apropiatii Alinei Fekete, tanara de 32 de ani din Oradea, ranita grav intr-un accident devastator, petrecut la inceputul anului 2018, pe Soseaua Borsului, in care soferul, un  barbat de 35 de ani din Oradea, politist de frontiera in Bors a murit, continua campania de strangere de fonduri pentru a o ajuta pe tanara aflata la recuperare intr-un spital din Cluj.

Astăzi, în zi de Paște Ortodox, venim cu vești bune despre prietena noastră Alina Fekete. O persoană minunată care a ajuns să fie victima accidentului crunt din noaptea de Revelion.„, spune Laviniu, unul dintre prietenii buni ai Alinei

Potrivit prietenilor, tanara este ingrijita, intr-un spital privat din Cluj-Napoca, unde o zi de spitalizare costa 450 lei, iar tratamentul de care beneficiaza da rezultate, Alina incepand recuperarea de ceva vreme. Muschii corpului ii sunt ajutati, pentru a nu se atrofia, cu ajutorul unui aparat special. Medical, poate, nu toti am intelege procedura, insa ce este cert e ca starea ei merge inspre bine.

Mulțumiri le adresăm tuturor celor care au ales să nu-i fie indiferenți Alinei și, în special, fetiței ei de școală generală. Prin voi, prin donatiile voastre, oferiți cât se poate de direct fetiței, oportunitatea de a crește sub aripa ocrotitoare a unei mame, chiar dacă, în aceste momente, este încercată de soartă.„, spun apropiatii Alinei.

decathlon.ro

Va reamintim ca Akina Fekete este victima unui accident care  s-a petrecut in dimineata primei zile de anul nou, cand, datorita vitezei excesive, soferul a pierdut controlul automobilului in care se afla, intr-o intersectie sens giratoriu, a parasit partea carosabila si s-a izbit violent de un stalp de inalta tensiune. In urma impactului devastator, soferul a murit pe loc, iar tanara, a ramas incarcerata, pana la sosirea echipajelor  SMURD si de descarcerare.

Citeste si: Un oradean de 35 de ani a murit in urma unui impact devastator cu masina, pe Borsului

Puteti fi si voi alaturi de Alina si fiica ei donand, după posibilitati, in contul deschis la Raiffeisen BANK, care o are ca titular cont pe sora Alinei: PETRI ADRIANA IOANA, si codul IBAN: RO88 RZBR 0000 0600 1993 4249.

Tragediile unesc oamenii, iar Oradea este unită de situatia tinerei Alina Maria Fekete, asa cum a fost si in alte situatii.