Tragediile unesc oamenii! Alina Fekete, victima unui accident devastator, are nevoie de ajutorul vostru
Diverse

Tragediile unesc oamenii! Alina Fekete, victima unui accident devastator, are nevoie de ajutorul vostru

Prietenii si apropiatii Alinei Fekete, tanara de 32 de ani din Oradea, ranita grav intr-un accident devastator, petrecut la inceputul anului 2018, pe Soseaua Borsului, in care soferul, un  barbat de 35 de ani din Oradea, politist de frontiera in Bors a murit, continua campania de strangere de fonduri pentru a o ajuta pe tanara aflata la recuperare intr-un spital din Cluj.

Astăzi, în zi de Paște Ortodox, venim cu vești bune despre prietena noastră Alina Fekete. O persoană minunată care a ajuns să fie victima accidentului crunt din noaptea de Revelion.“, spune Laviniu, unul dintre prietenii buni ai Alinei

Potrivit prietenilor, tanara este ingrijita, intr-un spital privat din Cluj-Napoca, unde o zi de spitalizare costa 450 lei, iar tratamentul de care beneficiaza da rezultate, Alina incepand recuperarea de ceva vreme. Muschii corpului ii sunt ajutati, pentru a nu se atrofia, cu ajutorul unui aparat special. Medical, poate, nu toti am intelege procedura, insa ce este cert e ca starea ei merge inspre bine.

Mulțumiri le adresăm tuturor celor care au ales să nu-i fie indiferenți Alinei și, în special, fetiței ei de școală generală. Prin voi, prin donatiile voastre, oferiți cât se poate de direct fetiței, oportunitatea de a crește sub aripa ocrotitoare a unei mame, chiar dacă, în aceste momente, este încercată de soartă.“, spun apropiatii Alinei.

Va reamintim ca Akina Fekete este victima unui accident care  s-a petrecut in dimineata primei zile de anul nou, cand, datorita vitezei excesive, soferul a pierdut controlul automobilului in care se afla, intr-o intersectie sens giratoriu, a parasit partea carosabila si s-a izbit violent de un stalp de inalta tensiune. In urma impactului devastator, soferul a murit pe loc, iar tanara, a ramas incarcerata, pana la sosirea echipajelor  SMURD si de descarcerare.

Citeste si: Un oradean de 35 de ani a murit in urma unui impact devastator cu masina, pe Borsului

Puteti fi si voi alaturi de Alina si fiica ei donand, după posibilitati, in contul deschis la Raiffeisen BANK, care o are ca titular cont pe sora Alinei: PETRI ADRIANA IOANA, si codul IBAN: RO88 RZBR 0000 0600 1993 4249.

Tragediile unesc oamenii, iar Oradea este unită de situatia tinerei Alina Maria Fekete, asa cum a fost si in alte situatii.