Vremea, in saptamana 9-15 aprilie, in Oradea. Temperaturi de inceput de vara!
Vremea

Vremea, in saptamana 9-15 aprilie, in Oradea. Temperaturi de inceput de vara!

chilipirul-zilei.ro/
Administratia Nationala de Meteorologie ne informeaza ca, vremea in Oradea, in saptamana 9-15 aprilie, va fi calda, cu temperaturi de inceput de vara. Cerul va fi mai mult senin, cu innourari temporare si ploi sporadice. Vantul va sufla in general slab, cu unele intensificari ce nu vor depasi 10-15 km/h

Luni, vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta perioada a anului, maxima zilei urcand spre 25ºC, iar minima nu va cobori mai jos de 11ºC. Cerul va fi senin.

Marti, vremea va fi inchisa si usor mai rece decat ziua precedenta. Temporar se vor semnala ploi, in general slabe cantitativ. Temperatura aerului va atinge, la orele amiezii, 21ºC, iar minimele se vor situa in jurul valorii de 10ºC.

Miercuri, cerul va fi variabil, cu unele innourari mai accentuate spre seara, cand sunt posibile precipitatii slabe. Temperatura aerul va atinge 22ºC, la amiaza, si 11ºC, in cursul noptii. Vantul se va intensifica, spre seara, din sector NE.

decathlon.ro

Joi, vremea va fi frumoasa si calda pentru aceasta perioada a anului. Cerul va fi senin, iar maxima va urca pana la 25ºC, in timp ce minima va cobori la 13ºC.

Vineri, vremea va fi inchisa si usor mai rece decat ziua precedenta, temporar va ploua, iar vantul se va intensifica ajungand, la rafala, la 20 km/h. Maxima zilei nu va trece de 20ºC, in timp ce minima va cobori la 10ºC.

Sambata, cerul va fi variabil, cu unele innourari trecatoare. Maxima zilei va urca la 22ºC, in timp ce minima va cobori la 11ºC. Vantul va sufla slab.

Duminica, vremea va fi frumoasa si calda, cerul va fi variabil, iar temperatura aerului va urca, la amiaza spre 23ºC, in timp ce minima va atinge 11ºC. 

La munte, vremea se va incalzi treptat, cerul va fi variabil, la inceput, apoi in zilele de marti si miercuri se vor semnala ploi. Spre sfarsitul saptamanii se asteapta, din nou, ploi cu caracter de aversa si descarcari electrice. Temperatura aerului se va situa intre 5ºC si 15ºC.

Situatia stratului de zapada in Muntii Bihor:
  • Stana de Vale: 10 cm
  • Baita-Vartop: 0 cm
  • Vladeasa: 1 cm
  • Arieseni: 20 de cm