Vremea se schimba radical in zilele viitoare in Oradea. Cum va fi vremea spre sfarsitul saptamanii
Vremea

Vremea se schimba radical in zilele viitoare in Oradea. Cum va fi vremea spre sfarsitul saptamanii

Desi ne aflam inca astazi sub incidenta CODULUI GALBEN de GER, vremea va intra, de maine, intr-un proces de incalzire treptata, pe fondul patrunderii dinspre sudul continentului a unui val de aer foarte cald.

Joi, vremea va fi foarte rece pentru aceasta perioada a anului, cu un cer mai mult senin. Temperatura maxima nu va trece de -3ºC, iar cea minima va cobori spre -9ºC.

Vineri, vremea se va incalzi, maxima zilei va redeveni pozitiva, situandu-se in jurul valorii de +2ºC, in timp ce minima va cobori spre -2ºC. Cerul va fi mai mult noros, iar in cursul noptii sunt posibile ninsori slabe.

Sambata, vremea va fi umeda, cu un cer mai mult noros si precipitatii sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare. Temperatura aerului va urca, la amiaza, la +3ºC, iar minima va ramane usor negativa.

interlink.ro

Duminica, vremea se va incalzi, cerul va fi mai mult noros si se vor semnala ploi temporare. Maxima zilei va fi de +4ºC, in timp ce minima nu va mai cobori sub 0ºC.

De luni vremea se va incalzi, iar prima parte a saptamanii ne va aduce ploi si temperaturi in crestere, daca la inceputul saptamanii maximele vor fi de +8ºC; spre mijlocul saptamanii  temperaturile vor ajunge s la +14ºC

Urmariti in weekend, prognoza detaliata pentru saptamana 5-11 martie

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News