Scantei la CJ Bihor, Traian Bodea acuza necuratarea drumurilor, Ioan Mang: “s-a stricat o sararita”
Stiri Bihor

Scantei la CJ Bihor, Traian Bodea acuza necuratarea drumurilor, Ioan Mang: “s-a stricat o sararita”

Lucrurile nu par tocmai linistite la Consiliul Judetean Bihor, dupa ce Vicepresedintele Traian Bodea a semnalat, printr-o postare pe facebook, faptul ca pe unele drumuri din judet, drumarii nu si-au facut treaba, dupa ninsorile din ultimele zile.

In aceasta dimineața (27.02.2018 – n.r) am verificat activitatea de deszăpezire a drumurilor județene. Am găsit drumuri pe care nu s-a intervenit cu utilaje și antiderapant până la această ora, astfel ca societățile comerciale care au contract cu Consiliul Județean nu și-au făcut datoria conform contractului. Voi verifica bazele acestor societăți pentru a vedea dotarea tehnică și stocul de antiderapant.“, anunta Traian  Bodea.

Totusi, la 2 ore dupa constatarea lui Bodea, angajatii presedintelui CJ, Ioan Mang, trimit un comunicat in care anunta ca totul este ok, drumarii si-au facut treaba, drumurile sunt peste tot in regula.

În urma ninsorilor din noaptea de 26/27 februarie 2018, toate utilajele companiilor responsabile cu deszăpezirea pe cele cinci zone ale județului Bihor și-au desfășurat activitatea de deszăpezire și curățare a drumurilor județene aflate în administrarea Consiliului Județean Bihor conform graficelor stabilite prin contract. La această oră nu există drum închis sau nepracticabil“, anunta biroul de presa a lui Mang.

Potrivit bihon.ro, Ioan Mang, ar fi declarat: “Dacă mergea pe traseu Ilie Bolojan sau cineva care nu are treabă cu Consiliul Județean, înțelegeam, dar să meargă un vicepreședinte pe traseu și să critice…“, dupa care Mang a incercat sa explice de ce nu a fost curatat drumul, spunand ca: “I s-a defectat dispozitivul de sărăriță și de lamă”, scrie bihon.ro.

Una peste alta, in spatiul public au aparut numeroase poze, de la diversi soferi, care contrazic realitatea vazuta de Ioan Mang, drumurile judetene fiind, in multe locuri, aproape impracticabile.

 

Sinteu drum nedezapezit
Sinteu
Bratca Damis
Bratca-Damis
drum Hidisel-Holod
Hidisel – Holod

Imaginile preluate pe Info Trafic judetul Bihor, din data de 27.02.2018, il contrazic pe Ioan Mang, care nu a reusit sa gestioneze situatia drumurilor judetene din judet