50 de standuri cu martisoare, montate in Piata Unirii si alte 74 de amplasamente in Oradea. Vezi unde
Stiri Oradea

50 de standuri cu martisoare, montate in Piata Unirii si alte 74 de amplasamente in Oradea. Vezi unde

Cu toate ca primavara pare inca departe, dar având în vedere apropierea Sărbătorii Mărțișorului, Primăria Oradea prin Direcția Patrimoniu Imobiliar a pus la dispoziția celor interesați un număr de 50 de standuri de lemn în zona centrală, în vederea comercializării produselor specifice sărbătorii, respectiv mărțișoare și flori de primăvară.

Totodată, s-au atribuit un număr de 74 de amplasamente de 2 mp fiecare. Acestea se găsesc în toate cartierele orașului: pe str. Transilvaniei, C. Coposu, C. Aradului, Nufărul – bisericuță, str. Războieni – zona brutăriei Bunexim, Piața București, Ștefan cel Mare etc.

În acest sens, la începutul lunii februarie, Direcția Patrimoniu Imobiliar a organizat o licitație publică deschisă cu strigare pentru ocuparea standurilor și amplasamentelor în intervalul 24 februarie – 3 martie 2018.

În urma licitației, toate cele 50 de standuri și 74 amplasamente au fost ocupate de comercianți, veniți fie din Oradea, fie din alte localități ale județului Bihor, dar și din localități mai îndepărtate ca Iași, Ploiești sau București.

 

Ne găsiți și pe Google News