Vitezoman, surpins de radar, conducand cu 119 km/h, in zona de limitare la 50 km/h, in judetul Bihor
Stiri Bihor

Vitezoman, surpins de radar, conducand cu 119 km/h, in zona de limitare la 50 km/h, in judetul Bihor

noriel.ro
Joi, 8 martie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 102 sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 43.940 lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut șapte permise de conducere, cinci certificate de înmatriculare şi au constatat trei tamponări.

Au fost sancționați 32 de conducători auto care nu au respectat limitele legale de viteză, 11 pietoni au fost sancționați pentru traversări neregulamentare, nouă participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, nouă pentru punerea în circulație a unor autovehicule care prezentau defecțiuni tehnice, iar 41 pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

decathlon.ro

Astfel, joi, 8 martie a.c., la ora 17.45, pe D.N. 1 a fost depistat în trafic un bărbat de 47 de ani, din localitatea Aiud, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 119 km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 km/h.

De asemenea, joi, 8 martie a.c., la ora 17.45, pe D.N. 19, în localitatea bihoreană Satu Nou a fost depistat în trafic un bărbat de 43 de ani, din localitatea Marghita, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 108 km/h, înregistrată radar.

Conducătorii auto care au depăşit limitele legale de viteză cu peste 50 km/h au fost sancţionați contravenţional cu 9 – 20 puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.