Consiliul Judetean Bihor vrea sa construiasca o parcare la Vartop
Stiri Bihor

Consiliul Judetean Bihor vrea sa construiasca o parcare la Vartop

Vicepresedintele Traian Bodea a lansat, în această săptămână, o idee de proiect legat de stațiunea Vîrtop, al cărui beneficiari ar putea fi miile de turiști bihoreni, dar și cei din județele limitrofe care de-a lungul sezonului de iarnă își doresc condiții corecte și decente pentru parcarea mașinii, garderobă și toaletă.

O construcție tip parcare supraterană este soluția propusă, realizarea acesteia fiind posibilă doar prin colaborarea cu primăriile din zonă.

Anul acesta vom parcurge etapa studiului de fezabilitate, și totodată vom avea întâlniri de lucru cu conducerea Județului Alba pentru cooperarea în domeniul dezvoltării turismului de iarnă din Apuseni„, anunta Consiliul Judetean Bihor pe pagina de facebook

Consiliul Județean Bihor va demara contractarea unui studiu de fezabilitate pentru construirea unei parcări supraterane la Vartop. Astfel, dorim să susținem dezvoltarea turismului în județul Bihor prin implicarea directă cu proiecte de dezvoltare„, anunta Traian Bodea.

interlink.ro

Traian Bodea a precizat, intr-o conferinta de presa, ca banii ar veni de la Consiliul Judetean, prin finantare directa, constructia urmand a fi administrata de Agentia de Dezvoltare Durabila Bihor, insa nu a precizat daca s-a facut vreun studiu de fezabiitate in acest sens si nici cand acest proiect va fi supus aprobarii CJ, spunand doar ca aceasta constructie ar putea incepe undeva prin 2019.

Statiunea Vartop, situata la 1150 metri altitudine, este una dintre cele mai indragite si aglomerate statiuni turistice de iarna din judetul Bihor, fiind preferata schiorilor din judetele Bihor si Alba.

Foto: Pensiunea Skipass

 

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News