Vineri 20 octombrie, la Universitatea AGORA,  va avea loc Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi.
Informatii utile

Vineri 20 octombrie, la Universitatea AGORA, va avea loc Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi.

AJOFM Bihor, organizează, vineri 20 octombrie 2017, la Universitatea AGORA din Oradea, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi.

Pentru a veni în sprijinul angajatorilor şi al proaspeţilor absolvenţi de pe raza judeţului Bihor evenimentul va avea loc, în intervalul orar 9-16, la Universitatea AGORA din Oradea, Piaţa Tineretului nr. 8 şi în următoarele locaţii: în incinta punctului de lucru din Aleşd, str. Rândunicii nr. 4, etaj 2; în incinta Primăriei Beiuş, str. Samuil Vulcan nr. 16; la punctul de lucru din Marghita, str. Eroilor nr. 9 şi la Casa de Cultură a Sindicatelor din Salonta, str. Iuliu Maniu nr. 10.

La eveniment vor participa 61 de angajatori care oferã peste 1.200 locuri de muncã. Dintre acestea 1.000 de locuri de muncã vor fi oferite de cei 45 de angajatori care vor fi prezenţi la bursa organizatã în municipiul Oradea.

Domeniile de activitate ale societăţilor prezente sunt diverse: comerţ, construcţii, industrie electronică, industrie mecanică, industrie uşoară, servicii, turism, etc. La eveniment vor fi prezenţi şi reprezentanţi ai ISU Crişana care vor promova în rândul tinerilor absolvenţi profesia de pompier.

În cadrul evenimentului, AJOFM Bihor, va furniza servicii de informare, consiliere și mediere a persoanelor în căutarea unui loc de muncă dar și suport tehnic privind măsurile active promovate: prime, subvenții, pachete de mobilitate, ucenicie și stagiatură.

loading...