Vin ploile! Prognoza meteo in Oradea, in saptamana 8-14 aprilie 2019
Vremea

Vin ploile! Prognoza meteo in Oradea, in saptamana 8-14 aprilie 2019

Administratia Nationala de Meteorologie, informeaza ca, in saptamana 8-14 aprilie 2019, vremea va fi umeda in cea mai mare parte, cu temperaturi situate in jurul valorilor medii normale pentru aceasta data.

Luni, vremea va fi frumoasa in cea mai mare parte a zilei si calda, cu un cer varibil ce se va innoura spre seara, cand sunt posibile ploi slabe. Maxima zilei va urca la 22ºC, iar minima va cobori spre valoarea de 9ºC.

Marti, vremea va fi schimbatoare, cu un cer mai mult noros, iar spre dupa amiaza sunt asteptate ploi insotite de descarcari electrice. Temperatura din cursul zilei nu va mai depasi valoarea de 20ºC, in timp ce minima va cobori spre 10ºC.

Miercuri, vremea va fi inchisa si va ploua temporar, mai ales spre seara. Maxima va urca la 20ºC, iar minima va cobori la 9ºC. Vantul va avea unele intesificari din sector N.

Joi, vremea va fi inchisa si umeda si se vor semnala ploi pe tot tot parcursul zilei. Temperatura aerului va marca o usoara scadere, astfel incat, la amiaza, se vor inregistra 17ºC, in timp ce spre dimineata se vor atinge 8ºC.

Vineri, vremea va ramane inchisa si se vor semnala ploi, care vor avea si caracter de aversa. Temperatura aerului, in scadere, nu va trece de 13ºC, in timp ce minima va fi de 7ºC.

Sambata, vremea va fi inchisa si umeda, in prima parte a zilei, iar spre seara cerul se va degaja treptat. Maxima zilei va atinge valoarea de 15ºC, iar minima va cobori spre 5ºC.

Duminica, cerul va fi variabil, dar se va innoura, din nou spre seara, cand este posibil sa ploua. Temperatura aerului va ajunge, la amiaza, la 15ºC, in timp ce minima va cobori spre dimineata la valoarea de 7ºC.

La munte, vremea va fi umeda si se va raci. La altitudini de peste 1600 m trecator ploile se vor transforma in lapovita si ninsoare. Maximele  nu vor depasi 10ºC ziua si se vor situa in jurul valorii de 0ºC noaptea.

Ne găsiți și pe Google News