„Error 20-20 – PSD not working”. Liberalii au umilit PSD in online, cumparand domeniul cu numele sloganului de campanie al PSD
Politica

„Error 20-20 – PSD not working”. Liberalii au umilit PSD in online, cumparand domeniul cu numele sloganului de campanie al PSD

Oamenii care acceseaza pagina de internet www.romaniameritamaimult.ro, un website ce ar fi trebuit sa urmeze sloganul de campanie al PSD la europarlamentare erau redirectionati catre pagina de internet a Partidului National Liberal. In acest moment, ei sunt redirectionati catre pagina de Facebook a liberalilor.

Cei care intra pe siteul romaniameritamaimult.ro, primesc mesajul: „Error 20-20. PSD not working” („20-20” vine de la expresia folosita anul trecut de premierul Viorica Dancila in timp ce vorbea despre pregatirea Campionatului European de Fotbal din 2020 – n.r.), iar in traducere, inseamna „PSD nu functioneaza”.

Interesant este si mesajul secundar, care spune ca dupa 10 secunde veti fi redirectionati spre o solutie mai buna, pentru a rezolva aceasta problema (cu faptul ca PSD nu functioneaza – n.r.).

Error 20-20 – PSD not working

Astfel, au aparut diverse glume pe internet despre faptul ca liberalii controleaza un site ce ar fi trebuit sa fie site-ul de campanie al PSD.

Ne găsiți și pe Google News