Update! Accident grav in Paleu. Soferul, de 26 de ani, din Oradea, nu poseda permis de conducere
Stiri Bihor

Update! Accident grav in Paleu. Soferul, de 26 de ani, din Oradea, nu poseda permis de conducere

evomag.ro

Un accident grav s-a petrecut in aceasta dupa amiaza, la intrarea din localitatea Paleu. Din accident au rezultat 4 victime, aflate in masina care, dupa spusele martorilor, ar fi depasit in viteza un alt autoturism si a intrat in balans, dupa care s-ar fi oprit in capul unui pod aflat la intrarea in localitatea mentionata.

Foto: Info Trafic Bihor

La fata locului au venit 2 ambulante SMURD, pentru transportul victimelor. Soferul se afla in stare grava, iar pentru scoaterea lui dintre fiarele contorsionate ale masinii, marca ford, a fost nevoie de interventia celor de la descarcerare.

decathlon.ro

UPDATE, 03.04.2017: Conform unui comunicat al IPJ Bihor, individul care a provocat accidentul, duminica 2 aprilie, la intrarea in localitatea Paleu, nu poseda permis de conducere si conducea cu viteza mare, pierzand controlul masinii, in care se mai aflau alte 3 perdoane. Toti patru au ajuns la spital.

Iata, mai jos, comunicatul IPJ Bihor, transmis in aceasta dimineata

„Duminică, 2 aprilie a.c., la ora 14.00, pe drumul judeţean 767/F, în localitatea bihoreană Paleu, un bărbat de 26 de ani, din municipiul Oradea, în  timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere, după efectuarea unei manevre de depășire, a revenit pe sensul său de deplasare şi, din cauza vitezei excesive și a neândemânării în conducere, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare. Astfel, autoturismul condus de acesta a pătruns în şanţul de pe partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare şi s-a lovit de un tub din beton.

În urma accidentului rutier, atât conducătorul autoturismului, cât şi alţi trei pasageri ai săi, o femeie de 27 de ani, o alta de 29 de ani şi un bărbat de 40 de ani, toţi din Oradea, au suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost internaţi în spital.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului.”