Prognoza vremii pentru saptamana 3-9 aprilie 2017, in Oradea
Vremea

Prognoza vremii pentru saptamana 3-9 aprilie 2017, in Oradea

Conform datelor furnizate de Institutul National de Meteorologie, in saptamana 3-9 aprilie, vremea va fi schimbatoare in Oradea si judetul Bihor si va debuta cu temperaturi mai ridicate decat decat normalul perioadei, dupa care, spre mijlocul saptamanii, se va raci si va ploua pe arii extinse. Finalul de saptamana va aduce un cer variabil si temperaturi in crestere.

Luni vremea va fi frumoasa si calda pentru aceasta perioada a anului. Temperatura va ajunge, la orele amiezii, la 25ºC si va cobori spre 8ºC noaptea. Cerul va fi senin, iar vantul va sufla slab, cu intensificari din sector nordic.

Marti vremea va fi frumoasa, in prima parte a zilei, cand cerul va fi mai mult senin, apoi, treptat, va deveni variabil, mai mult noros, iar in cursul noptii se asteapta precipitatii. Temperatura aerului va urca la amiaza spre 23ºC, iar cea din timpul noptii va cobori spre valoara de 7ºC. 

Miercuri, cerul va fi mai mult noros, dimineata sunt posibile ploi slabe, care, spre seara, se vor intensifica. Temperaura aerului va atinge, din nou, 20ºC peste zi si va cobori noaptea spre valoarea de 8ºC. Vantul se va intensifica treptat, din sector sudic, mai ales in cursul noptii de miercuri spre joi.

Joi vremea se va raci si va ploua, in special in cursul diminetii. Precipitatiile vor fi, pe alocuri, insemnate cantitativ, iar vantul va atinge viteze de 20-25 km/h, si va sufla din sector nordic. Temperatura aerului nu va mai depasi valoarea de 13ºC la amiaza, iar noaptea, ea va cobori spre 2ºC.

In weekend se asteapta o vreme schimbatoare, cu cer variabil si temperaturi in crestere usoara fata de ziua de joi. Daca vineri cerul va fi mai mult noros, fiind posibile precipitatii slabe, sambata si duminica acesta se va degaja iar temperatura aerului va urca pana la 16ºC;18ºC. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari de scurta durata din sector S-SV.

La munte vremea se va incalzi, asteptam ploi spre mijlocul saptamanii, iar spre weekend cerul va fi deveni si aici, treptat, variabil si se va incalzi. 

Stratul de zapada in Muntii Apuseni:
  • Baita-Vartop: 0 cm
  • Stana de Vale:  0 cm

 

Ne găsiți și pe Google News